Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 278 recepten
Goedenavond:) Het is weer maandag en dus geen vlees vandaag ( waarom? ). Nu had ik ongelofelijk veel zin in bami of nasi en bedacht, joh dat kan vast ook best[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDeze risotto kan je zowel met groene als met witte asperges maken. Persoonlijk geef ik voor dit recept de voorkeur aan groene omdat dit mooier kleurt en je bij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 3 paprika`s (rood, groen, geel) 250 g tomaten 200 g ui 3 teentjes knoflook, gehakt 1 laurierblad peper en zout Bereidingswijze Ontvel de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 eetl olie (Olijf of walnoot) * 1 medium ui fijn gehakt * 25 g vermicelli * 250 g bulgur * 300 ml kippenbouillon (of water met een blokje)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 350 gr langkorrelige rijst 225 gr gezeefde tomaten 1 theelepel fijngehakte knoflook 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 ml water 200 gr basmatirijst 50 gr diepvrieserwten 1 theelepel komijnzaad Bereidingswijze Bereiding: 25 min › Klaar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 225 ml water 8 eetlepels bulgur 1 blokje kipbouillon 1 eetlepel boter 30 gr gedroogde cranberries Bereidingswijze Voorbereiding:[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram basmatirijst; 4 uien; 1 gram saffraanpoeder; ½ bosje verse kervel; ½ bosje verse koriander; arachideolie; zout en zwarte peper naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 klontje boter 6 champignons, grof gesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1 lente-ui, versnipperd 450 ml kipbouillon 200 gr witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel (15 ml) olijfolie 1 rode ui, gesneden 200 g witte rijst (langwerpige korrel) 2 afgestreken theelepels vers gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g witte rijst, ongekookt 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 ml water 1 potje (ca 300 g) salsasaus Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nl