Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
1 pot (360ml) Faja Lobi Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix) Pinda-Satèsaus Trafasie 500 gram kipfilet 3 eieren Olie 100 gram maïs/doperwten mix 400[...]
Bron: smulweb.nlIk schreef het zondag al: Florette , de producent van gebruiksklare zakjes sla, daagde mij uit om aan de slag te gaan met hun nieuwste slasoort, een trio van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 el ghee ((zie tip) of olie) 3 uien (gesnipperd) 300 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 1 tl verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 el olijfolie 400 g risottorijst (zak 500 g) 1½ liter groentebouillon (van tablet) 10 zongedroogde tomaten (potje 295 ml) 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ kippenbouillontablet 1 blikje tomatenpuree (70 g) 2 tl kerriepoeder 300 g basmatirijst 1 pak extra fijne tuinerwten (450 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g chorizo (worst) 2 uien 1 el olijfolie (AH BASIC) 325 g gele rijst 750 ml kippenbouillon van tablet (1 tablet) 2 tomaten 300 g[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Het is maandag! En wat doen we op maandag? Vegetarisch voedsel eten! Klopt. En dat begon vandaag al bij de lunch met een heerlijke salade van[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRijst met zachte uien en oranje groenten. Heerlijk zoet en kruidig proef je de herfst. Ingrediënten: 2 el zonnebloemolie 1 grote ui in ringen 200gr basmati[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk wist niet dat je van kip cervelaat kan maken, maar Stegeman doet dat nu dus. U vraagt zich misschien af, net als ik, of ons land nou echt op kipcervelaat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOmdat ik altijd een hele hoop klaarmaak en de rest verdeel voor in de vriezer geef ik de ingredienten zoals ik het maak: rijst (4 zakjes in de smaak die je[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kotomisi Rijst, 1 potje Faja Lobi Nasi Goreng(roerbaksaus), trassie, 3 eieren, olie, 250 gr kipfilet in blokjes gesneden, 1 stengel selderij[...]
Bron: smulweb.nl