Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen Ingrediënten: 600 g witte en/of groene asperges 2 sjalotten 2 teentjes knoflook 1 citroen 6 el olijfolie 400 g risotto rijst 1 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram gekookte asperges ( kan uit pot of blik ) - 100 gram gerookte zalm - 100 gram grote garnalen - 150 gram risotto rijst - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 140 g wilde rijst, afgespoeld 1 laurierblad 6 groene kardemompeulen, alleen het zaad 1 liter kokendhete groentebouillon 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram risotto rijst ( liefst Arborio ) - 500 gram groene asperges - 1 klein sjalotje - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 glas witte wijn - 1[...]
Bron: smulweb.nlIk schreef het zondag al: Florette , de producent van gebruiksklare zakjes sla, daagde mij uit om aan de slag te gaan met hun nieuwste slasoort, een trio van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHOI! Vijfhonderdduizend mededelingen! De goodiebags zijn uitverkocht!! Ik heb al een deel op de post gedaan, maar nog niet alles, maar heb écht geen tijd meer[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 400 g zalmfilets (zak 750 g, biologisch, diepvries) 1 bouillontablet (vis) 25 g boter (biologisch) 1 ui ((biologisch), zeer fijn gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olie 700 g prei (in ringen) 1 el kerriepoeder 300 g zilvervliesrijst 750 ml visbouillon (van 1 tablet) 3 eieren 1 bakje gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 1 ui 300 g risottorijst 1½ liter visbouillon 300 g zalmfilet 15 g basilicum (bakje à 15 g) 92½ g pesto alla[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 5 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst 750 g kippenbouillon (van tablet) 4 Schotse zalmfilets (a 150 g) 1 doos roerbakgroente[...]
Bron: ah.nlRisotto is een heerlijk gerecht waarmee je eindeloos kunt variëren. En het mooie is dat het niet veel tijd nodig heeft. Ideaal als je doordeweeks niet veel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAfgelopen december heb ik in Amsterdam een sushi-workshop gevolgd. Mijn ervaring kan je hier lezen, het was ontzettend leuk! We uiteraard sushi gemaakt en[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlJanneke Vreugdenhil schrijft in de NRC : "Mijn oog was er geheel per ongeluk op gevallen tijdens een surfsessie naar iets heel anders. Risotto van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl“Amai, da’s goeie puree,” zei Merlot na zijn eerste hap rijst met bloemkool. Hoewel er geen patatje aan te pas komt, lijkt deze rijst qua[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen Vlaming mag ‘à la flamande’ wel vrij opvatten, niet? Als je het niet meteen met me eens bent, moet je deze risotto maar eens maken. De[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be