Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g rijst 6 eetlepels olie 300 g kipfilet (in blokjes) 4 eetlepels ketjap 1 ui (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 dunne prei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olie 700 g prei (in ringen) 1 el kerriepoeder 300 g zilvervliesrijst 750 ml visbouillon (van 1 tablet) 3 eieren 1 bakje gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak notenrijst (275 g) 6 eieren 500 g broccoli (in roosjes en steel in plakjes) 1/2 bak satésaus (kant en klaar (a 500 g)) 2 el olie 1 ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el zonnebloemolie 1 pak Hollandse snijbonen (gesneden (300 g, diepvries)) 300 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries, biologisch) 300 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 ml groentebouillon (van tablet) 1 teen knoflook 5 el olijfolie 400 g rundergehakt 2 el oregano 4 el rozijnen 2 el pijnboompitten 275 g[...]
Bron: ah.nlRijst met zachte uien en oranje groenten. Heerlijk zoet en kruidig proef je de herfst. Ingrediënten: 2 el zonnebloemolie 1 grote ui in ringen 200gr basmati[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlHet begon met een bericht op twitter van Watatenzij over pilav met tuinbonen. De volgende dag liep ik op de automatische toer naar de diepvriestuinbonen en[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk hou van eenpansmaaltijden. Je bent niet zo veel tijd kwijt met het koken en je kan de meest verrassende combinaties maken! Pilav met Koriander 2 eetlepels[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlKijk nou toch wat ik nu weer heb opgedoken uit de spelonken van mijn bak met bewaarde recepten (ik ben nog steeds, in een eeuwigdurend proces, aan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMisschien is het normaal dat je na 7 jaar bloggen in herhaling valt, zeker als het aankomt op dit soort doordeweekse happen. Maar ik word nog steeds blij van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geroosterde pastinaak werkt hier aan tafel vrij goed als afleidingsmanoeuvre – de bakplaat met stukken pastinaak staat daarbij prominent op tafel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine of 2 kleine zout olijfolie 1 ui 1tl.gemalen komijn 1 tl. kaneel 1 tl. ketoembar(gem. korianderzaad) 500 gr lamsgehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 theelepel komijnzaad 1 theelepel zwarte peperkorrels, gemalen enkele hele kruidnagels 1 kaneelstokje of 1/2 theelepel kaneelpoeder een paar[...]
Bron: smulweb.nl