Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 een flink klontje boter 175 g quinoa ongekookt 450 ml groentebouillon 4 teentjes knoflook, gesneden een handvol fijngeknipte[...]
Bron: allrecipes.nlSnipper een ui en snijd 2 tenen knoflook fijn. Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Snijd 6 stengels bleekselderij in blokjes van een halve cm. Verhit 3 eetlep...
Als je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje tijm (15 g) 75 g boter 2 uien (gesnipperd) 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 300 g risottorijst (zak 500 g) 1 liter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pompoen 1 ui 1 teen knoflook 20 g Italiaanse kruiden (zakje) 3 el pijnboompitten 3 el olijfolie extra vierge met knoflook en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 takjes verse tijm 2 tenen knoflook 1 ui 6 stengels bleekselderij 4 el olijfolie 2½ groentebouillontablet (biologisch, Zonnatura) 1200[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g boter 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 200 g risottorijst 200 ml droge witte wijn 1 el gedroogde tijm 750 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 ml ossenstaart krachtbouillon (pot) 300 g witte snelkookrijst 350 g groene asperges 2 el olijfolie 275 g rundersoepballetjes 300 g[...]
Bron: ah.nlDit is deel 7 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vindje hier. Het pilafrecept bereikte tenslotte ook Amerika. Toen de Spanjaarden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLondon Heathrow - terminal 5. Het laatste half uur voor het vliegtuig vertrekt verveel ik mij mateloos, omdat ik uiteraard weer ruim op tijd, met mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor drie teentjes knoflook zet je natuurlijk niet de oven een uur aan, dus als je het doet, doe je het meteen goed: pof een hele bol, of misschien wel twee.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRisotto is bij ons een waar paard van Troje: het is verbazingwekkend om te zien wat je er allemaal in kan stoppen en het gaat toch schoon op. Prei[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is een zwaar leven als je moeder een receptenblog schrijft. Bijna dagelijks loop je als kind het risico om als proefkonijn aan tafel te zitten, heel vaak[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept is eigenlijk met alle groente wel te maken, maar deze combinatie is ons favoriet: 2 sjalotjes 1 dunne prei (of een halve gewone prei) 250 gram[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlIn Olive Magazine maakten ze deze risotto met een kwartel erbovenop, maar och, kwartel… Hoe zal ik dat eens vriendelijk zeggen… Eén kwartel heeft[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl