Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Met dank aan June! je maakt dan pannekoekbeslag en daar roer je rijst door en dan niet teveel beslag natuurlijk. en dan heb je heerlijke warme (koud smaakt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen geweldige risotto met pancetta en champignons heb ik van de week gemaakt, naar een recept van Culinette , die het weer had van een Italiaanse kookgoerin,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron: wikipedia / IRRI Images Tijdens het schrijven van een serie over pilaf, waarvan het eerste deel hierna zal volgen, stuitte ik steeds weer op hetzelfde[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 6 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Is paella het vlaggenschip van de Spaanse keuken? Is er een Spaans[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 7 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vindje hier. Het pilafrecept bereikte tenslotte ook Amerika. Toen de Spanjaarden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAl twee jaar proberen we Kleine Chef aan de rijst te krijgen. Want rijst betekent nasi en dat wordt hier ernstig gemist. Vroeger, jaaaa vroeger, toen aten we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRisotto met sherry, knolselderij en champignons Voor 2 personen en een goed dooretende peuter 300 gr risotto 1 liter hete bouillon van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is serieus het lievelingseten van de kleine chef. Hij eet eerst alle tuinbonen op en gaat dan verder met de rijst. Hij wil wel graag steeds extra parmezaan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk wist niet dat je van kip cervelaat kan maken, maar Stegeman doet dat nu dus. U vraagt zich misschien af, net als ik, of ons land nou echt op kipcervelaat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Olive Magazine maakten ze deze risotto met een kwartel erbovenop, maar och, kwartel… Hoe zal ik dat eens vriendelijk zeggen… Eén kwartel heeft[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk nou toch wat ik nu weer heb opgedoken uit de spelonken van mijn bak met bewaarde recepten (ik ben nog steeds, in een eeuwigdurend proces, aan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geroosterde pastinaak werkt hier aan tafel vrij goed als afleidingsmanoeuvre – de bakplaat met stukken pastinaak staat daarbij prominent op tafel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl