Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 300 gram Basmati rijst 400 gram kipfilet in kleine stukjes gesneden. 1 aubergine in kleine stukjes gesneden. 30 gram amandelen, even[...]
Bron: smulweb.nlNeptunes kitchen host deze maand het foodblogevent en koos als onderwerp ' Turkse en Arabische keuken' . Het leek mij een beetje vreemd als ik daar niet aan[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 4 el ghee ((zie tip) of olie) 3 uien (gesnipperd) 300 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 1 tl verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g basmatirijst 2 uien 20 g boter 1 tl garam masala (blikje 65 g) 30 g garneeramandelen (bakje 95 g) 30 g blanke rozijnen (zak 375 g) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 snelkookrijst 2 grote uien 1 doosje champignons (250 g) 40 g boter of margarine 2 pakjes Quorn-stukjes (a 175 g) 1 pot hawaïsaus[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 envelopjes saffraan 4 el ghee ((zie tip) of olie) 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 3 laurierblaadjes 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g broccoli 1 ui 1 schaaltje kippenlevertjes (ca. 400 g) 4 eetlepels boter of margarine ½ bakje magere spekreepjes (duopak a ca. 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blik kikkererwten (400 g) 1 bouillontablet 2 el (zonnebloem)olie 2 uien (gesnipperd) 1 tl kerriepoeder 300 g witte rijst (zak 1 kg) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g blanke rozijnen 1 rode ui 6 zongedroogde tomaten op olie 4 eetlepels olie ½ pak couscous (` 400 g) ½ theelepel gemberpoeder[...]
Bron: ah.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAl twee jaar proberen we Kleine Chef aan de rijst te krijgen. Want rijst betekent nasi en dat wordt hier ernstig gemist. Vroeger, jaaaa vroeger, toen aten we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRijst met zachte uien en oranje groenten. Heerlijk zoet en kruidig proef je de herfst. Ingrediënten: 2 el zonnebloemolie 1 grote ui in ringen 200gr basmati[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDit gerecht heeft z'n oorsprong in de Afghaanse keuken. De traditionele Afghaanse manier om rijst te koken vergt wat meer tijd, maar het kan natuurlijk ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMisschien is het normaal dat je na 7 jaar bloggen in herhaling valt, zeker als het aankomt op dit soort doordeweekse happen. Maar ik word nog steeds blij van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag een bespreking van een nieuw boek op de Nederlandse kookboekenmarkt: “ Rijst & co – wereldse en verrassende gerechten met rijst ”[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com