Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
Ingrediënten Porties : 3 250 g witte rijst water om de rijst te koken (ca. 1/2 liter) Wat boter of olie om in te bakken 1 grote ui een paar teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g Kipfilet 2 uien 2 tenen knoflook Italiaanse kruiden (liefst vers) oregano, salie, beetje thijm, rozemarijn Half of heel spaanse peper 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr witte rijst (gekookt) 500 gr gamba′s 2 stengels bosui 1 tl trassi 1 el zoete ketjap 4 teentjes knoflook 1 ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlWeet je nog, pap, dat je altijd zo graag praatte en zo veel moest lachen? Ik vermoed nu dat je daarmee de wereld een beetje mooier wilde kleuren. Want laten[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 kopjes koude gekookte rijst 2 eetlepels olie 1 ei , losgeklopt 5 sjalotten , geschild en in plakjes 2 teentjes knoflook , gepeld en gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram zalmfilet 2 eetlepels olijfolie zout en peper 9 dl groentenbouillon 1 ui 2 knoflookteentjes 3 dl risotto rijst (270 gram) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr witte rijst 1 komkommer 1 bosje lente-uitjes 4 eetlepels witte wijnazijn 2 eetlepels gembersiroop 6 eetlepels Conimex[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kopjes koude gekookte rijst 2 eetlepels olie 1 ei , losgeklopt 5 sjalotten , geschild en in plakjes 2 teentjes knoflook , gepeld en gesneden[...]
Bron: smulweb.nlEen makkelijke maaltijd. Snel klaar en lekker pittig, maar toch zoet door het fruit. Als je nog een restje rijst over hebt van een vorige dag kun je het prima[...]
Bron: smakelijck.blogspot.com