Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, versnipperd 1 teen knoflook, geperst 225 g risottorijst 500 g (fles)pompoen, geschild, pitten verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 theel. citroenrasp 400 g risottorijst 1 l groente- of kruidenbouillon (van tablet) 50 g Parmezaanse kaas,[...]
Bron: smulweb.nl1 l groentebouillon, 2 middelgrote sjalotten, 1 stengel bleekselderij, 50 gram Parmezaanse kaas, 1 el olijfolie, 45 gram boter, 275 gram risottorijst, 80 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 kleine ui, 1 liter bouillon, 25 gram boter, 4 el olijfolie, 300 gram risottorijst, 1 bolletje mozzarella, 75 gram vers geraspte Parmezaanse kaas Snipper de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBij eekhoorntjesbrood denk ik ook gelijk aan de vakanties in Toscane en Umbrië. Meestal was ik daar in September en dan is het paddenstoelentijd. Tijd voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHallo, ik kook voor 4 personen (DS & 3 meisjes) met altijd een beetje meer voor aanschuivers. Woensdag is risottodag ! Meestal met Paddo's van de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk ben een echte nep italiaan, haha. Ik hou zo erg van de Italiaanse keuken. Pasta, pizza, lasagne I love itt! Daarom wil ik jullie nu het recept voor risotto[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlIngrediënten 200 g risottorijst (pak 500 g) 1 groentebouillontablet 75 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3 eieren 1 tl Italiaanse kruiden (potje 12 g) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel olie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 courgette (in kleine blokjes) ½ theelepel Italiaanse keukenkruiden 100 g risottorijst 1 bol[...]
Bron: ah.nlHoi! Het is alweer zondag, het weekend is alweer praktisch voorbij, boeee! Ik had vandaag wel echt een heerlijke dag. En gisteren ook trouwens. Maar eerst even[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWoensdag is risottodag in huize Sigi! Vandaag bereidt met mixed-Paddo's van de woensdag-bio-markt hier op 't pleintje. En Aardpeer. De Aardpeer was vroeger wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBij eekhoorntjesbrood denk ik ook gelijk aan de vakanties in Toscane en Umbrië. Meestal was ik daar in September en dan is het paddenstoelentijd. Tijd voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlRisotto is een heerlijk gerecht waarmee je eindeloos kunt variëren. En het mooie is dat het niet veel tijd nodig heeft. Ideaal als je doordeweeks niet veel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWanneer er een restje risotto overblijft kun je hier de volgende dag nog een heerlijk hapje van maken. Dus zorg dat je altijd een beetje teveel maakt......dan[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl“Amai, da’s goeie puree,” zei Merlot na zijn eerste hap rijst met bloemkool. Hoewel er geen patatje aan te pas komt, lijkt deze rijst qua[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be