Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen 2 middelgrote uien 1 teentje knoflook olijfolie 2 tl chilipoeder 1 vers rode peper, van zaadlijsten ontdaan en in stukjes gesneden 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 teentjes knoflook 4 eetlepels zonnebloemolie 300 g risottorijst 2 eetlepels Mexican seasoningmix (potje a 100 g) 900 ml[...]
Bron: ah.nlToen ik klein was kocht mijn moeder weleens romanesco. De eerste keer dat ze deze kocht, hadden mijn zus en ik geen flauw idee wat voor groente dit was. We[...]
Bron: eenecomamavertelt.blogspot.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geroosterde pastinaak werkt hier aan tafel vrij goed als afleidingsmanoeuvre – de bakplaat met stukken pastinaak staat daarbij prominent op tafel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 tenen knoflook, uitgeperst of fijngehakt 3 eetl. neutrale plantaardige olie 2 tl komijn 2 eetl. tomatenpuree 200 gr. langkorrelige rijst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de roti; 600 gr. kipfilet 300 gr zelfrijzend bakmeel 300 gr. sperziebonen 1/2 spitskool 1 prei 4 vastkokende aardapelen 1 grote ui 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de roti; 600 gr. kipfilet 300 gr zelfrijzend bakmeel 300 gr. sperziebonen 1/2 spitskool 1 prei 4 vastkokende aardapelen 1 grote ui 1 rode[...]
Bron: smulweb.nl