Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 theel. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 200 g zilvervliesrijst 3¾ dl kippenbouillon 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 2 knoflookteentjes, uitgeperst 500 g muskuskalebas, geschild,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g Kipfilet 2 uien 2 tenen knoflook Italiaanse kruiden (liefst vers) oregano, salie, beetje thijm, rozemarijn Half of heel spaanse peper 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr gaar konijnenvlees (bouten, ruggen, filet) 100 gr muskaatdruiven 200 gr gekookte langkorrelige rijst 2 selderijstengels in blokjes 50[...]
Bron: smulweb.nlEen gezond en voedzaam gerecht. Risotto gemaakt van bulgur met gegrilde zalm gekruid met gedroogde kruiden, spruitjes met een crispy bite door de Panko en[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlLaatst zag ik in de supermarkt verschillende soorten pompoen die je niet dagelijks tegenkomt. Ik kon niet weerstaan en kocht een kleine patisson. Dat zijn vrij[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlToen ik klein was kocht mijn moeder weleens romanesco. De eerste keer dat ze deze kocht, hadden mijn zus en ik geen flauw idee wat voor groente dit was. We[...]
Bron: eenecomamavertelt.blogspot.nlDit is serieuze risotto, jongens. De kinderen hadden dan ook alleen belangstelling voor de quesadillas – tja, ik zeg het er maar meteen bij. De risotto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor drie teentjes knoflook zet je natuurlijk niet de oven een uur aan, dus als je het doet, doe je het meteen goed: pof een hele bol, of misschien wel twee.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet risotto kan je alle kanten op, maar de lekkerste zijn toch de simpelste, waar niet teveel aan is toegevoegd. Dit is er zo eentje: geruststellend romig,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOfwel hoe pesto weer eens heel anders wordt gebruikt. Aan het eind van de zomer had ik van mijn lieve achterbuurvrouw een grote zak verse basilicum gekregen,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit komt uit één van de leukste kookboeken die ik ken, namelijk Home Made van Yvette van Boven. Mooie foto's, tekeningen èn heerlijke recepten. Zo'n boek zou[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk wist niet dat je van kip cervelaat kan maken, maar Stegeman doet dat nu dus. U vraagt zich misschien af, net als ik, of ons land nou echt op kipcervelaat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl