Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 1 pak pandanrijst (400 g) ½ pak tuinerwten (diepvries, a 450 g) 3 el zonnebloemolie 1 zak Chinese roerbakmix (400 g) 2 pakjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 25 gr rauwe varkensfilet 25 gr ham of salami 25 gr koude, gare kip 2 gedroogde shiitakes, 30 minuten geweekt in heet water, steeltjes[...]
Bron: smulweb.nlRijst Erwtjes Banaan Pinda`s Pakje kerrie roomsaus / melk, maïzena en Kerriepoeder Bereidingswijze Zet de rijst op en breng aan de kook. Snijd de banaan[...]
Bron: smulweb.nlToen ik dit oosterse receptje tegenkwam op ah.nl wist ik meteen dat ik het moest proberen. Kerriesaus en pinda met zoete banaan leek me een interessante[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 el zonnebloemolie 1 pak Hollandse snijbonen (gesneden (300 g, diepvries)) 300 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries, biologisch) 300 g witte[...]
Bron: ah.nlBij risotto denk ik meteen aan romige en volle smaken. Dat was bij deze risotto even wennen, want die is heel licht en fris van smaak. Dus denk niet Italiaans,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVandaag een bespreking van een nieuw boek op de Nederlandse kookboekenmarkt: “ Rijst & co – wereldse en verrassende gerechten met rijst ”[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 575 gr ongekookte jasmijnrijst 375 ml water 300 gr gedroogde shiitake paddestoelen 3 eetlepels oestersaus, apart te verwerken 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 1 grote ui, versnipperd 1 rode paprika, kleingesneden 2 grote tenen knoflook, geperst 1-2 rode Spaanse[...]
Bron: allrecipes.nl-400 g langkorrelige rijst -375 ml groentebouillon -100 g erwten (diepvries) -100 g maiskorrels (potje) -1 rode spaanse peper -1 groene paprika -1 bosje lente[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - rijst - rode paprika - doperwten - peterselie - kipvleugeltjes - kipkruiden - olie - ui -knoflook - tomaat - zout - safraan - komijn - peper[...]
Bron: smulweb.nl