Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesnipperd 3 teentjes knoflook, uitgeperst 350 g risotto 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel olijfolie 1 fijngehakte ui 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 bouquet garni 300 gr Arborio risottorijst een snufje[...]
Bron: allrecipes.nlInmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met risotto. In de supermarkt kun je de speciale rijst kopen die hiervoor nodig is. Zoals de soort 'arborio'. Andere[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen vegetarische risotto die door de witlof een lekkere frisse bite heeft. 2 stronkjes witlof, in reepjes 1 el citroensap 2 el olijfolie 1 teentje knoflook,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen mooi voorjaars gerecht met asperges! Asperge Risotto 1 liter groentebouillon 2,5 deciliter witte wijn 80 milliliter extra vergine olijfolie 1 rode ui,[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet risotto kan je zoveel variëren als dat je wilt. De meeste varianten zijn 'wit' van kleur, maar door rode wijn te gebruiken worden rood. Ziet er erg leuk[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comOla! Het is zondagavond en ik chill m keihard op de bank. Ik kan ook niet echt anders, want ik heb net een familiehoeveelheid risotto naar binnen gewerkt, dus[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet is tijd voor een herfstig recept voor comfort food: saffraan risotto! Door alle kookprogramma's (eigenlijk vooral door Masterchef) was ik toch wel erg[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 250 g risottorijst (pak a 400 g) 150 ml droge witte wijn 1 rode paprika 5 eetlepels Pesto Genovese (potje a 190 g) 1[...]
Bron: ah.nlHi there! Gisteravond had ik zin in hele random dingen: gehaktbal, risotto of pannenkoeken. Heel even heb ik nog getwijfeld, onder het mom "experiment", om[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is nog net februari en sneeuw dwarrelt naar beneden. Niet echt het seizoen voor eetbare bloemen. En laat ik daar nou net wel naar opzoek zijn. Of naja, tot[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl