Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Een subtiele salade die simpel lijkt, maar heel verrassend smaakt. Elk onderdeel is even belangrijk en samen passen ze wonderbaarlijk goed bij elkaar. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpruitjes? Jawel, spruitjes! Daarmee maak je een salade die qua smaak doet denken aan koolsalade, maar die spruitjes zijn zo frivool en springerig dun, dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk noemde freekeh laatst al bij de nieuwe producten die ik had getest. Freekeh is tarwe die wordt geoogst wanneer de korrel nog groen is. Het stro en het kaf[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de trein van Stockholm naar Arlanda zaten twee meisjes. De ene had een gezichtje en kapsel, waarmee ze zo in Downton Abbey kon acteren; met zo’n[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, limoncello dressing… Now we’re talking! Je proeft nog net de drank, citroenig, zoet en met het kruidige van de rozemarijn erbij. Serieus een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze salade is fris, zomers en licht. Lekker gekoeld past het bij veel gerechten, maar wij aten het bij de tortilla met feta , die nu in de zomer vaak op tafel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet kwam allemaal door een woord in een restaurantmenu. ‘Kersen-serrano-tapenade’. Het klonk zo mooi en intrigeerde me. Zoetig, zurig, zout…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr zijn weer verse tuinbonen! Je moet er nu nog voor naar de markt of naar de Turkse supermarkt, maar ze zijn er heus. Ik heb deze salade al twee keer gegeten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh, potato salad. How do I love thee? Let me count the ways. Ik geloof niet dat aardappelsalade bij mij ooit gaat vervelen. Ik houd van alle soorten: Duitse,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOkee, dit maak ik zelf gewoon uit mijn voorraadkast, maar menigeen zal voor de ongemalen zaadjes even naar de supermarkt of toko moeten. Maar dat raad ik toch[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je nou de tijd hebt, maak dan zelf de pesto. Die is tien keer, nee honderd keer beter dan wat je kant-en-klaar in een potje koopt. Je hebt er zelfs niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb allerlei recepten voor jullie klaar staan, maar ik zit hier bij dertig graden binnentemperatuur in mijn badpak en met mijn voeten in een teil koud water[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Heeft dat ook nog een naam, zo’n lauwe aardappelsalade?” vroeg Meneer aan tafel. “Eh nee, alleen maar ‘lauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen Scandinavische klassieker die niet alleen vaste prik is op de Zweedse kersttafel, maar ook gedurende de rest van het jaar moeilijk weg te denken is. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfgelopen woensdag, 27 februari, tikte de thermometer de achttien graden aan. Bizar natuurlijk, maar iedereen had wel meteen de zomer in zijn hoofd. Ik ook. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMocht je het nog niet kennen, ‘gochujang’ is een Koreaanse chilipasta en ja, die is toch weer heel wat anders dan de sambals die je al had staan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl