Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 325 gr ongekookte fusilli pasta 225 gr krabvlees, in vlokken 1 rode paprika, in dunne reepjes 1 mango, geschild, pit verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 pak Fusilli tricolore pasta (bijv. Honig) 1 potje cocktailsaus (bijv. de vos-lemmens) ca. 1 dl. olijfolie extra virgine 1 volle eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. pasta (bv. fusilli) - 175 gr. salade (bv. rucola melange) - potje (180 gr.) zongedroogde tomaten in olijfolie - bakje pijnboompitten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. pasta (bv. fusilli) - 175 gr. salade (bv. rucola melange) - potje (180 gr.) zongedroogde tomaten in olijfolie - bakje pijnboompitten -[...]
Bron: smulweb.nlLekkere hoge buitentemperaturen vragen om een lekkere pastasalade, niet te ingewikkeld om te maken, maar wel lekker fris van smaak. Ingrediënten voor 1 persoon[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 1 pak Fusilli tricolore pasta (bijv. Honig) 1 potje cocktailsaus (bijv. de vos-lemmens) ca. 1 dl. olijfolie extra virgine 1 volle eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fusilli pasta 2 blikjes tonijn in water of olie 4 eieren 2 grote augurken 2 grote uien scheutje ketjap manis scheutje olijfolie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen /- 5 waspeentjes, blikje tonijn, 2 eieren, /- 5 stengels bleekselderij, half blikje mais, 1 appel, /- 200 gr. fusilli pasta en cocktailsaus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zak gemengde salade of ijsbergsla, wortels (gesneden), komkommer (gesneden), ananas (stukjes), pasta (soort naar keuze), azijn, Salata[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zak gemengde salade of ijsbergsla, wortels (gesneden), komkommer (gesneden), ananas (stukjes), pasta (soort naar keuze), azijn, Salata[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fusilli pasta 2 blikjes tonijn in water of olie 4 eieren 2 grote augurken 2 grote uien scheutje ketjap manis scheutje olijfolie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl