Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
gegeten 4 augustus Een recept uit een Good Food van 1999! 250 gram fusili, 1 kleine rode ui, 2 verschillende kleuren paprika's, 2 tomaten, 1,5 el kappertjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 blik witte bonen (840 gr.), potje zwarte boontjes (400 gr.), 1 prei, 1 kleine komkommer, 3 tomaten, peterselie, 2 blikjes tonijn in olie, 2 tl mosterd, 3 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 g aardappels vastkokend, geschild, 300 g broccoli, in roosjes, 1 gerookte makreel 4 el olijfolie, 2 rode paprika's, in brede repen 2 el witte wijnazijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el olie, 300 gram pasta, 200 gram gerookte zalm, 125 ml zure room, 2 el mayonaise, 1 tl mosterd, vers gemalen peper, 1/2 komkommer in blokjes, zakje slamix[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram pasta, 1 groot blik zalm, 1 blik maïs, 200 gram blokjes belegen kaas, 1/2 komkommer, 2 tomaten, 1/8 liter zure room, 2 el mayonaise, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 29 april Vergeten een foto te maken. Het was simpel, maar lekker: 250 gram pasta, 1 groot blik zalm, 1 rode paprika, 200 gram blokjes belegen kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Tip Culinair juli 1994. Bij de ingrediënten wordt uitgelegd wat pesto is (en daarom zijn die oude tips zo leuk omdat het zo'n goed beeld geeft van het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300-400 gram farfalle, 4 ontvelde tomaten in blokjes, 200 gram rauwe ham (grove stukken), (evt. 50 gram zwarte olijven), 6 ansjovisfilets, 3 el kappertjes, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Tip Culinair juli 1994. Bij de ingrediënten wordt uitgelegd wat pesto is (en daarom zijn die oude tips zo leuk omdat het zo'n goed beeld geeft van het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com