Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g volkoren penne 150 g stevige, magere, verse geitenkaas 1/2 kleine watermeloen, in blokjes van 2-3 cm, pitjes verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g gemengde, gekleurde pasta 50 g fijne sperziebonen, schoongemaakt 100 g pittige kaas, zoals rijpe cheddar, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g korte pasta, bijv. rotelle 325 g kerstomaatjes, doormidden gesneden ½ kleine rode ui, in dunne ringen 100 g rucola,[...]
Bron: allrecipes.nlHet was bij restaurant Rawlicious in Toronto (Ontario, Canada) dat ik kennis maakte met 'spaghetti' gemaakt van (rauwe) courgette. Hoe de salade er verder[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 750 g broccoli 400 g penne (pasta) 1 rode peper 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 5 eetlepels olijfolie 2 potten Specialità met Parmezaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g penne (buisjes pasta) 2 courgettes 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte balsamicoazijn 2 bollen mozzarella (kaas, a 150 g) 2 potten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kipfilet 300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 1 potje rode bieten (680 g) 1 bakje platte peterselie ((20 g), fijngesneden) 6 el[...]
Bron: ah.nlVoor de foodblogswap van april werd ik gekoppeld aan Daisy van Lekker Happen . De foodbog van Daisy staat niet alleen vol met lekkere recepten, maar ze[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAsperges zonder eitjes, boter, hesp of zalm zijn ook lekker! Dat bewijst deze aparte pastasalade wel. Ons witte goud blijkt ook te schitteren in een[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beZoals iedereen het over Spa Rood heeft als men water met bubbels bedoeld, zo noem ik al mijn harde Italiaanse kaas om te raspen ‘Parmezaanse kaas’.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram pasta - a. 1 krop ijsbergsla of andere sla (bijv. rucola of gemengde sla) - b. 4 tomaten of 3 paprika′s - c. 1 blikje mais of[...]
Bron: smulweb.nl