Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 300 gr. pasta (bv. fusilli) - 175 gr. salade (bv. rucola melange) - potje (180 gr.) zongedroogde tomaten in olijfolie - bakje pijnboompitten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. pasta (bv. fusilli) - 175 gr. salade (bv. rucola melange) - potje (180 gr.) zongedroogde tomaten in olijfolie - bakje pijnboompitten -[...]
Bron: smulweb.nlCourgette in julienne slierten. Olijfolie & citroensap. Peper & zout. Bacon crispy. Geitenkaas. Munt & peterselie. Ook lekker met pijnboompitjes.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 300 g penne 3 el olijfolie 150 g bakbacon ((vleeswaren), in reepjes) 2 teentjes knoflook 3 el azijn 1 avocado 500 g tomaten (in stukjes) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli 530 g rauwkostsalades zoetzuur (pot) 115 g bakbacon (pakje) 2 tomaten 3 bosuitjes 100 g oude kaas (stukje) 6 el[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 1 Gekookt ei, 5 plakjes gebakken bacon of ontbijtspek, 2 tomaten, pasta (Fusilli), bieslook, 1 grote crème fraiche. Voorbereiding Ei[...]
Bron: smulweb.nl2 el. Olie 350 gram kipfilet 2 teentje knoflook 2 tl. Kerrie Massala 500 gram penne pasta 1 rode ui 3 bosuitjes 5 el. Water Boursin Cuisine knoflook en fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 "romaine" sla of andijvie alhoewel andijvie een beetje te bitter is 100 g gesneden champignons 1 citroen 3 el mayonaise(gewoon of "light") 1[...]
Bron: smulweb.nl2 el. Olie 350 gram kipfilet 2 teentje knoflook 2 tl. Kerrie Massala 500 gram penne pasta 1 rode ui 3 bosuitjes 5 el. Water Boursin Cuisine knoflook en fijne[...]
Bron: smulweb.nl