Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets (elk 150 g) ½ theel. gedroogde dragon zout versgemalen peper 1 theel. limoenraspsel 2 eetl. limoensap 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 600 g aardappels (vastkokend geschild) 2 eetlepels zure room 3 eetlepels mayonaise 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 2 kipfilets (of 6 kipkarbonades, ontbeend) 150 g bindsla of eikenbladsla 150 g jonge spinazie 170 g magere gerookte ham, in[...]
Bron: allrecipes.nl2 gebraden kippen en de dagen erna..... Vorige week aten mijn ouders een hapje mee. Met het plan in mijn achterhoofd om voor hen een kippetje in de oven te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk loop behoorlijk achter de feiten aan. Nee, een trendzetter kun je mij niet noemen. Ik heb namelijk nu pas, sinds een week een kookboek van Ottolenghi. Nou[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 grote venkelknol 4 el olijfolie 1 kipfilet fumé (ca. 150 g) 50 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 pak tortelloni con formaggio e nocci (verse[...]
Bron: ah.nlIk ben dol op lunchsalades zoals deze! Na het fotograferen deed ik er nog wat grofgeraspte gruyere door, voor wat meer pit. Maar stel je deze salade ook eens[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDragon is net zo'n kruid als koriander: men houdt er van of vindt het vies. Het heeft een licht anijsachtige smaak. In Frankrijk kocht ik een jaar geleden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlManilla 1968. 'Ik weet iets heel bijzonders, we gaan ergens eten waar je met je handen kip mag kluiven', zei hij enigszins opgewonden. Dat was heel eng in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNet terug van vakantie en klaar met het inruimen van alles wat gekocht is in/op de Franse (super)markten. Ik heb weer voldoende proviand ingeslagen....tot de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDragon is net zo'n kruid als koriander: men houdt er van of vindt het vies. Het heeft een licht anijsachtige smaak. In Frankrijk kocht ik een jaar geleden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 8 mooie grote tomaten 2 grote uien, liefste spaanse 1 dl olie bv. canola 3 dl azijn naar keuze. 1 tl zout 1 tl peper 1 a 2 tl suiker 3 a 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 350 g witte en wilde rijst 300 g gerookte kippenborst, zonder vel of bot, in blokjes van circa 2 cm gesneden 250 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g kipfilet 75 g verse witbroodkruimels 50 g cornflakes, iets verkruimeld 4 tl sesamzaad, plus wat zaad om te garneren 1 tl[...]
Bron: allrecipes.nl