Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Mijn zus zei dat deze salade op knapperige bodem zo lekker is, dat ik hem ook gelijk gemaakt heb. Ingrediënten voor 4 pers.: 1 rol bladerdeeg 3 tomaten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCuly schrijft: 'Gegaard, gegrild en gepekeld: what’s happening with watermeloen? Het valt de Culy-redactie op dat we in restaurants steeds vaker[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe wordt helemaal vrolijk van de zonnige kleuren van deze Spaanse maaltijdsalade. Ingrediënten voor 4 personen: 4 el milde olijfolie 125 gr chorizo aan een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAnnabel Langbein maakt deze salade met het uitgeplozen vlees van een gegrilde eend. Voor ons is het iets makkelijker om er eendenborstfilets voor te gebruiken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade haalt gelijk herinneringen bij mij op aan Zuid Frankrijk, toen de kinderen van mijn zus nog klein waren en er vaak gebarbecued werd met opa en oma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan zo'n kant en klaar gegrilde kip kan je leuke recepten maken voor een salade, een sandwich of een pastei. Ik weet het, een zelf gegrilde kip is natuurlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 10-12 personen: een rode kool, gehalveerd 4 dikke of 6 dunne lente-uitjes 2 rode paprika's 1 gele paprika 1 oranje paprika 1 rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipsalade met ananas en perzik Een beetje vintage is het wel, kipsalade met fruit. Maar deze is echt wel een te gek vette kipsalade met onwijs gave ananas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz, patissier en kookboekenschrijver uit Californië die in Parijs woont, blogt dat hij ondanks de overdaad aan heerlijk voedsel in Frankrijk, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog niet zo lang geleden waren halloumi en za'atar alleen in winkels te vinden waar je anders eigenlijk niet zo gauw kwam. Nu ligt het gewoon bij Albert Heijn.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHier heeft Johma zijn Sellerie salade vanaf gekeken. De originele c éleri rémoulade is met eigengemaakte mayonaise, maar zoals in het volgend recept kan het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBloedsinaasappels liggen nu in de winkel, deze zijn heel geschikt voor salades. Deze fleurige salade uit Bazaar, het boek van Sabrina Ghayour, is ideaal als[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een heel luxe salade, maar alle ingrediënten zijn van Lidl. Je ziet trouwens op het ogenblik overal kaki's. Ik kende ze vooral als sharon fruit, ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl