Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Mijn zus zei dat deze salade op knapperige bodem zo lekker is, dat ik hem ook gelijk gemaakt heb. Ingrediënten voor 4 pers.: 1 rol bladerdeeg 3 tomaten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz, patissier en kookboekenschrijver uit Californië die in Parijs woont, blogt dat hij ondanks de overdaad aan heerlijk voedsel in Frankrijk, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 10-12 personen: een rode kool, gehalveerd 4 dikke of 6 dunne lente-uitjes 2 rode paprika's 1 gele paprika 1 oranje paprika 1 rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade haalt gelijk herinneringen bij mij op aan Zuid Frankrijk, toen de kinderen van mijn zus nog klein waren en er vaak gebarbecued werd met opa en oma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAnnabel Langbein maakt deze salade met het uitgeplozen vlees van een gegrilde eend. Voor ons is het iets makkelijker om er eendenborstfilets voor te gebruiken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een heel luxe salade, maar alle ingrediënten zijn van Lidl. Je ziet trouwens op het ogenblik overal kaki's. Ik kende ze vooral als sharon fruit, ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers.: 500 g krielaardappeltjes in de schil 3 el (zonnebloem)olie 1 el ras el hanout kruiden 8 runderchipolataworstjes 10 g verse munt 50 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 eiwitten, licht geslagen 500 gr kiphaasjes olijfolie 150 gr zachte geitenkaas, verkruimeld omf bolletjes parten citroen Geroosterde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWanneer mijn zus weer terug naar huis, naar Frankrijk gaat, sta ik altijd vroeg op om haar uit te zakken. Nee, niet uit te zwaaien (dat doe ik ook) maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Voor 4 personen: 8 rijpe abrikozen of perziken 8 takjes verse tijm, liefst bloeiende Olijfolie 2 el wittewijnazijn Extra vergine olijfolie Een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had aangeboden om bij onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie salades voor de lunch voor de deelnemers mee te brengen. Maar die wilde ik wel de avond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPerfect weer dit weekend voor deze mooie na-zomerse salade. Nancy Silverton runt de restaurants Osteria Moza in Los Angeles en is te zien in de Netflix-serie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl