Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Geen tonijnsalade met een hoop mayonaise, maar net zo makkelijk om te maken. Je kunt de salade nog garneren met plakken tomaat of schijven avocado. Je kunt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan zo'n kant en klaar gegrilde kip kan je leuke recepten maken voor een salade, een sandwich of een pastei. Ik weet het, een zelf gegrilde kip is natuurlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een heel luxe salade, maar alle ingrediënten zijn van Lidl. Je ziet trouwens op het ogenblik overal kaki's. Ik kende ze vooral als sharon fruit, ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCuly schrijft: 'Gegaard, gegrild en gepekeld: what’s happening with watermeloen? Het valt de Culy-redactie op dat we in restaurants steeds vaker[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe wordt helemaal vrolijk van de zonnige kleuren van deze Spaanse maaltijdsalade. Ingrediënten voor 4 personen: 4 el milde olijfolie 125 gr chorizo aan een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAnnabel Langbein maakt deze salade met het uitgeplozen vlees van een gegrilde eend. Voor ons is het iets makkelijker om er eendenborstfilets voor te gebruiken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade haalt gelijk herinneringen bij mij op aan Zuid Frankrijk, toen de kinderen van mijn zus nog klein waren en er vaak gebarbecued werd met opa en oma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn zus zei dat deze salade op knapperige bodem zo lekker is, dat ik hem ook gelijk gemaakt heb. Ingrediënten voor 4 pers.: 1 rol bladerdeeg 3 tomaten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 10-12 personen: een rode kool, gehalveerd 4 dikke of 6 dunne lente-uitjes 2 rode paprika's 1 gele paprika 1 oranje paprika 1 rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz, patissier en kookboekenschrijver uit Californië die in Parijs woont, blogt dat hij ondanks de overdaad aan heerlijk voedsel in Frankrijk, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog niet zo lang geleden waren halloumi en za'atar alleen in winkels te vinden waar je anders eigenlijk niet zo gauw kwam. Nu ligt het gewoon bij Albert Heijn.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBloedsinaasappels liggen nu in de winkel, deze zijn heel geschikt voor salades. Deze fleurige salade uit Bazaar, het boek van Sabrina Ghayour, is ideaal als[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipsalade met ananas en perzik Een beetje vintage is het wel, kipsalade met fruit. Maar deze is echt wel een te gek vette kipsalade met onwijs gave ananas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers.: 500 g krielaardappeltjes in de schil 3 el (zonnebloem)olie 1 el ras el hanout kruiden 8 runderchipolataworstjes 10 g verse munt 50 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl