Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 4 geraspte schil en sap van 1 kleine sinaasappel 1 tl grove mosterd 1½ el olijfolie, extra vergine 1 teentje knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr groene asperges zout 1 klein bakje kerstomaatjes, gehalveerd 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 eetlepel balsamico[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 voor de salade: 2 eieren 100 gr jonge spinazie bladeren 2 tomaten, in plakjes gesneden 2 plakjes parmaham 60 gr ricotta kaas 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 gr gemengde sla 200 gr boerenkool, in dunne reepjes gesneden (geen harde stelen) 70 gr parmaham, in stukjes 2 appels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote galia meloen 175 gr Parma of Serranoham, dungesneden Voor de Salsa: 225 gr aardbeien 1 el poedersuiker 2 el zonnebloemolie 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gram gemende sla 2 grote rijpe peren wat citroensap 4 eetlepels walnoten 4 plakken rauwe ham (liefst Serranoham of Parmaham) 75 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote meloen, Cantaloupe, Galia of Charentais 175 gr parma of serranoham, dungesneden VOOR DE SALSA 225 gr aardbeien 1 el poedersuiker 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 blauwe druiven 1 theel scherpe mosterd 1 theel honing 1 eetl vers citroensap 2 eetl milde olijfolie zout en versgemalen peper 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl[wow deze blogpost stond gewoon nog neit gepubliceerd! Van vorige week zaterdag :D] Ooooohmennnnhallo! Jeetje wat at ik lekker vandaag. Uberhaupt; jeetje wat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd op de perslunch n.a.v. de 50ste verjaardag van het kwaliteitslabel, de hertogelijke kroon, van Parmaham. Ik vertoefde er als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be* Ingrediënten (4 personen) 1 bol buffelmozzarella 1 handje walnoten 1 zak rucola 2 nectarines 4 pakken parmaham 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlHet is weer zomer! Nu eet ik het hele jaar door al vaak maaltijdsalades, maar in de zomer ga ik helemaal los. Dan eten we bijna elke dag een maaltijdsalade.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNodig: * verse spinazie, 300 gr. * parmaham, 200 gr. * 1/4 stokbrood, in blokjes * bakje verse basilicum, 15 gr. * 3 eetl. olijfolie, extra vierge * 2 eetl.[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nl