Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 1 envelopje saffraan 1 eetlepel citroensap 3 schaaltjes groene aspergetips (a 100 g) 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), gewassen) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nl"Save the best for last". Dat moet het motto van chef Gallin geweest zijn voor het schooljaar 2012-2013. Want dit slaatje was ècht het allerlekkerste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij het recept van gestoofd lamsvlees met pruimen, saffraan en kaneel beschreef ik al eens dat we tijdens een vakantie zo heerlijk hadden gegeten in een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl*Ingrediënten 1 bloemkool (ca. 1kg) 150 gr zwarte olijven 25 gram geroosterde pijnboompitten 4 eetlepels olijfolie, extra vierge 1 eetlepel citroensap 1/2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 rode ui (gesnipperd) ½ chorizoworst ((a 250 g), in blokjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zakje saffraan (0.05 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3[...]
Bron: ah.nlSalade, daar denk je in de winter misschien minder gauw aan, maar met rijke wintergroenten zet je ook in deze tijd van het jaar met plezier een salade op[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlWat te doen met het laatst overgeblevene van de kerstinkopen, de gerookte eendenborstfilet. Geen zin in een maaltijdsalade, geen zin in een combinatie met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten voor de Habas con chorizo 425 gram Spaanse reuzenbonen/limabonen 250 gram Chorizo - 250 gram Olijfolie 1 Teentje Knoflook - 1 1 zakje/eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen =4 el Olijfolie, =1 rode ui,[gesnipperd] =1 Chorizo worst[250 gr] =2 Ten knoflook[fijngesneden] =1 zakje[0,05 gr]saffraan =2 Blikken Spaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rijst - 150 gr pijlinktvis in ringetjes - 200 gr ongepelde gambas - 1 staartvisfilet - court-bouillon - 1/2 tl saffraan - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl