Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
We hadden uit Frankrijk linzen uit Puy meegenomen en ik zocht er iets lekkers mee, dit recept vond ik op de website van Caroline Brouwer . Het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere salade, kan ook koud gegeten worden. 250 gram couscous, 150 g rozijnen, 250 g chorizoworst, 1 ui, 1/2 gele paprika, in stukjes, 400 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el olie, 300 gram pasta, 200 gram gerookte zalm, 125 ml zure room, 2 el mayonaise, 1 tl mosterd, vers gemalen peper, 1/2 komkommer in blokjes, zakje slamix[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.compasta koken, zakje diepvriestuinbonen koken. 80 gram rucola, 100 gram geraspte parmezaan en peper erdoor heen mengen.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker fris gerecht, gegeten op een van de eerste mooie avonden van dit jaar (2 weken geleden dus of zo). rijst koken, champignons in plakjes, 2 kleuren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, lichte salade met een onverwachte smaak. 250 gram gekookte bietjes, 3 lente-uitjes, handje rucola, 2 el zonnepitten, 1 appel, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 personen 1/2 pak couscous (à 400 g), 3 eetlepels olijfolie, 300 g doperwten (diepvries), 1 gele paprika, 3 bosuitjes , 1/2 zakje verse munt (à 15 g), 200 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 augustus De laatste dag in Frankrijk hadden we nog zo'n lekker stuk verse St. Nectaire kaas gekocht. Vandaag een salade mee gemaakt (hij was zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com