Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Geen tonijnsalade met een hoop mayonaise, maar net zo makkelijk om te maken. Je kunt de salade nog garneren met plakken tomaat of schijven avocado. Je kunt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Marokkaanse wortelsalade is gebaseerd op een recept dat wij geleerd hebben op de kookcursus in Marrakech bij Gemma en Aisha van Souk Cuisine .[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe wordt helemaal vrolijk van de zonnige kleuren van deze Spaanse maaltijdsalade. Ingrediënten voor 4 personen: 4 el milde olijfolie 125 gr chorizo aan een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde aubergine en tomatensalade Deze salade is lekker als bijgerecht, als lunchsalade en als onderdeel van antipasti. Ingrediënten: 2 aubergines (of 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngredienten: 1 kleine knolselderij sap van 1 citroen 1 struik bleekselderij 150 gr zachte geitenkaas 1 granaatappel klein bosje peterselie half bosje dragon[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Tomaten Chorizo Lente-ui Zwarte peper en zout Olijfolie Sherry-azijn Knoflook Peterselie Bereiding: Snij de chorizo in stukjes en bak ze un een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Recept uit Delicious. Een leuke salade, maar de hoeveelheid sinaasappelgelei was wel aan de royale kant. Ingrediënten: . 2 el azijn 50 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe linzensalade oogt en smaakt fris dankzij de combinatie van mandarijnensap, sherry-azijn en kleurige gekarameliseerde groenten. Ingrediënten: Geroosterde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet nog precies waar ik was toen ik mij van een korianderhater tot een korianderliefhebber bekeerde, net zoals ik nog precies weet waar ik was toen ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz, patissier en kookboekenschrijver uit Californië die in Parijs woont, blogt dat hij ondanks de overdaad aan heerlijk voedsel in Frankrijk, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI ngrediënten voor 2 personen: 2 rode uien 1 dl water 1 eetlepel appelazijn Suiker 4 takjes peterselie 125 g canellini bonen in blik (uitgelekt gewicht) 125 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond vertelde Robert Kranenborg in DWDD dat 2014 het jaar van de Peruaanse keuken wordt. We zullen het zien eind van het jaar. 2013 was het jaar van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipsalade met ananas en perzik Een beetje vintage is het wel, kipsalade met fruit. Maar deze is echt wel een te gek vette kipsalade met onwijs gave ananas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 eiwitten, licht geslagen 500 gr kiphaasjes olijfolie 150 gr zachte geitenkaas, verkruimeld omf bolletjes parten citroen Geroosterde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl