Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen Ong. 500 gr. aardappelen geschild (vastkokend) Blikje rode zalm (goede kwaliteit) 2 maggi blokjes 2 sjalotjes 2 tomaten 2 eieren Blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rijpe maar nog stevige avocado`s 1 el citroensap 50 g gepelde, ongezouten pinda`s 1/2 tl paprikapoeder 1/2 tl kaneel mespunt cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Ingrediënten VOOR DE BASIS. 1 Bak Kant en Klare Ambachtelijke Rundvlees Salade. Of 1 Bak Huzaren Salade. 500 gram gaar gekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. wortels, olie, snufje suiker en zout Voor de dressing: Turkse/Griekse yoghurt (je hebt dus die dikke soort nodig en niet die vloeibare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Potje voorgekookte kikkererwten; 150 gram dadels; 150 gram vijgen; 4 tomaten; 2 (gele) paprika`s; 150 gram feta kaas; 4 el yoghurt; 4 el[...]
Bron: smulweb.nlVandaag op het menu, een heerlijk Hollands maaltje. Groente, aardappels en vlees. Maar dit keer heb ik het vlees vervangen voor vis. Wat ik geen ramp vind. Ik[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 8 ansjovisfilets (koelvak of blik) 4 eetlepels melk 2 schaaltjes minibloemkool en -broccoli 2 geroosterde paprika's (pot in reepjes) 100 g[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag op het menu, een heerlijk Hollands maaltje. Groente, aardappels en vlees. Maar dit keer heb ik het vlees vervangen voor vis. Wat ik geen ramp vind. Ik[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZag gisteren bij de groentenkraam in het dorp groene asperges liggen! Heerlijk, dat geeft tenminste het gevoel dat de lente toch wel is begonnen :) Meteen een[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlEen blijvertje! Dit recept beviel ons erg goed! De pesto is afgeleid van romescosaus, wat een saus is van tomaat, paprika en amandel, maar welke hier met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPasta Salade Ik maakte eigenlijk nooit pastasalade Ik had het idee dat de dressing de pasta kledderig zou maken En als ik ergens al een grondige hekel aan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWrap met hummus en wortelsalade 125 gr. Kikkererwten 1/4 Citroen 1/2 el. zure room 1/2 tl. Komijnpoeder 1/2 tl. Paprikapoeder 1/2 tl. Cayennepeper 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl