Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Er is eens een hype geweest Japans t-shirts vouwen. Ik doe het nog wel eens als ik in de winkel gauw een T-shirt netjes wil terugleggen. De truc eieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe kunnen 's avonds nog heerlijk buiten eten, dus we doen niet moeilijk met koken. Bij de Makro zag ik Spaanse worstjes van het Iberico varken en daar hoort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag weer een heerlijk Frans retro recept. In afwachting van een terrasje van een Franse bistrot in het voorjaarszonnetje. Bedenk zelf de muziek erbij.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had aangeboden om bij onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie salades voor de lunch voor de deelnemers mee te brengen. Maar die wilde ik wel de avond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoewel het een Zwitserse salade heet, is het een traditioneel Amerikaans recept. Ingrediënten: Sla Ham in blokjes of stukjes tomaat, klein gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlElke keer heeft Lidl tijdens de Spaans/Portugese week de Portuhgese zwart-oog boontjes in het assortiment. Al zoekende op Portugese sites naar recepten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBresaola, Italiaans luchtgedroogd rundvlees, is regelmatig bij Lidl verkrijgbaar, vooral voor de feestdagen. Ingrediënten: 1 venkelknol 4 grote scharreleieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk las deze salade op het blog van mijn zus en zag dat de reacties lovend waren. Het recept heeft ze uit een Nederlands tijdschrift dat ze vertaalde naar het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJanneke Philippi vertelt in De Limburger: 'Tijdens het schillen snoep ik vaak al van een stukje rauwe asperge. De frisse smaak van de aspergesappen is ook wat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl