Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
voor 4 personen 3 aardappelen ½ zacht zure appel ca. 50 g krab ca. 70 g gerookte zalm 2 eetl. mayonaise 1 potje zure room (klein) 2 worteltjes ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de salade: - 250 gram rijst - krop ijsbergsla - ongeveer 400 gram gerookte kip - 1 appel - 10 walnoten - 1 ui - mais - 4 eieren -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 plakjes brood (geroosterd) 2 eieren 100 gr komkommer (in blokjes) 100 gr cherrytomaten (in blokjes) 1 eetlepel mayonaise 3/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 wortels 1 courgette 1 rode ui 2 eetlepels kerriepoeder 300 gram gehakt peper, zout, naar smaak 1 bosje rucola 1 banaan pittige[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram rijst; paar worteltjes; doperwtjes (diepvries of uit een pot, uitgelekt); 4 vastkokende aardappelen; 2 groene paprika`s; 3 eieren; mayonaise; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De rijstsalade met makreel: 300 g wilde rijst (kookbuiltjes witte + wilde rijst) 1 gerookte makreel (op z`n geheel, ong. 350g) 3 tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Ingrediënten VOOR DE BASIS. 1 Bak Kant en Klare Ambachtelijke Rundvlees Salade. Of 1 Bak Huzaren Salade. 500 gram gaar gekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram Witte rijst 2 stuk Komkommers 2 eetlepel Witte wijnazijn 500 gram Kipfilet - in reepjes 2 eetlepel Olie 100 ml Ketjap manis 50 ml[...]
Bron: smulweb.nl(This post is also in English; just scroll down) Ook het maken van een zalmsalade rond oud en nieuw hoort er helemaal bij. Mijn moeder maakte het vroeger al[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk had heel wat Spaanse 'montaditos' en Hollandse hapjes gemaakt, alleen de huzarensalade ontbrak nog. Maar 'ik had het wel gehad', 'ik was er helemaal klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet gebeurde na een uitgelopen verjaardag dat we op straat stonden en wisten dat de uitgebalanceerde maaltijd thuis parels voor de zwijnen zouden zijn. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl