Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Gezonde en erg lekkere salade! Sinds ik dit recept 'ontdekt' heb, maak ik het regelmatig. Het is weinig werk, eigenlijk vooral wat snijden en mengen. Het is[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 1 ciabatta (afbakbrood) 2 eieren 1 komkommer 1 blikje ansjovisfilet (in olijfolie (48 g)) 2 zakken ijsbergsla (extra (a 200 g)) 8 el Caesar[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 1 komkommer, geschild 8 tomaten, in blokjes gesneden 1 stengel selderij, in blokjes gesneden 1 groene paprika, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Ingrediënten 3 struikjes witlof 50 gram ongekookte (groene) pasta 4 ansjovisfilets ½ eetl. kappertjes ½ eetl. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gerookte makreelfilets 1 krop sla 250 gr trostomaatjes 125 gram witte bonen (potje) Voor de dressing: 2 el gehakte peterselie 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de vinaigrette 1 1/2 eetlepel rode wijnazijn 6 eetlepels olijfolie zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak 1 snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn 4 hardgekookte eieren 1 blikje ansjovis (mag je ook weglaten als je dit niet lust) 1 rode ui 1 oranje of rode paprika 8[...]
Bron: smulweb.nlToen ik gisteren thuiskwam trof ik een zak vol met bieten voor mijn deur. Aangezien mijn onderburen die dag op vakantie zijn gegaan, vermoedde ik dat de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIn het koelschap van de supermarkt vind je tegenwoordig een groot assortiment aan maaltijdsalades. Allerlei combinaties zijn verkrijgbaar. Als je alleen op de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 2 personen Ingrediënten 3 struikjes witlof 50 gram ongekookte (groene) pasta 4 ansjovisfilets ½ eetl. kappertjes ½ eetl. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn 4 hardgekookte eieren 1 blikje ansjovis (mag je ook weglaten als je dit niet lust) 1 rode ui 1 oranje of rode paprika 8[...]
Bron: smulweb.nlEen niçoise salade werd oorspronkelijk in Zuid-Frankrijk voor vissers die terugkeerden van zee gemaakt. Een smakelijke en gezonde salade, maar ook voedzaam en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlWe kunnen 's avonds nog heerlijk buiten eten, dus we doen niet moeilijk met koken. Bij de Makro zag ik Spaanse worstjes van het Iberico varken en daar hoort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGeef Caesar wat Caesar toekomt! De C aesar salade is genoemd naar Caesar Cardinin (1896–1956), een hotel- en restauranteigenaar en chef-kok van[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit keer een klassieker, de salade Niçoise. Ik heb het hele internet afgestruind en nog wat kookboeken geraadpleegd voor het originele recept, helaas niet[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl