Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Er is eens een hype geweest Japans t-shirts vouwen. Ik doe het nog wel eens als ik in de winkel gauw een T-shirt netjes wil terugleggen. De truc eieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had heel wat Spaanse 'montaditos' en Hollandse hapjes gemaakt, alleen de huzarensalade ontbrak nog. Maar 'ik had het wel gehad', 'ik was er helemaal klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe kunnen 's avonds nog heerlijk buiten eten, dus we doen niet moeilijk met koken. Bij de Makro zag ik Spaanse worstjes van het Iberico varken en daar hoort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag weer een heerlijk Frans retro recept. In afwachting van een terrasje van een Franse bistrot in het voorjaarszonnetje. Bedenk zelf de muziek erbij.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe kookkunsten van de Italiaanse oma’s zijn enorm populair, kijk maar Jamie’s TV serie met het kookboek Italy en de Indiase blogger Andrakashari[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de traditionele huzarensalade staat hier op het blog en het recept voor de Spaanse ensaladilla Rusa met tonijn staat hier . Nu is het tijd voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had aangeboden om bij onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie salades voor de lunch voor de deelnemers mee te brengen. Maar die wilde ik wel de avond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlElke keer heeft Lidl tijdens de Spaans/Portugese week de Portuhgese zwart-oog boontjes in het assortiment. Al zoekende op Portugese sites naar recepten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBresaola, Italiaans luchtgedroogd rundvlees, is regelmatig bij Lidl verkrijgbaar, vooral voor de feestdagen. Ingrediënten: 1 venkelknol 4 grote scharreleieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen werkelijk voortreffelijke klassieke huzarensalade van de zoon van Cees Holtkamp. Je ziet dat het van een banketbakker afkomt, want alles is precies[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk las deze salade op het blog van mijn zus en zag dat de reacties lovend waren. Het recept heeft ze uit een Nederlands tijdschrift dat ze vertaalde naar het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJanneke Philippi vertelt in De Limburger: 'Tijdens het schillen snoep ik vaak al van een stukje rauwe asperge. De frisse smaak van de aspergesappen is ook wat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl