Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Terwijl zo ongeveer alle foodies de boeken van Yotam Ottolenghi al lang in huis hebben of op z'n minst zijn naam ergens gehoord hadden, weet ik pas sinds kort[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl*Ingrediënten 1 bloemkool (ca. 1kg) 150 gr zwarte olijven 25 gram geroosterde pijnboompitten 4 eetlepels olijfolie, extra vierge 1 eetlepel citroensap 1/2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nl"Het recept voor kool- en speksalade uit Zuid-Tirol is eenvoudig en zeer snel klaar, maar het is aan te raden om het een paar uur te laten op smaak brengen. U[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBeetje rare timing, maar ik kwam deze foto nog tegen. Het is de salade die we met kerst als voorgerecht aten. De salade is heel goed voor te bereiden. Dat[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet is de tweede keer dat ik deze salade maak, de eerste keer had ik geen waterkers maar rucola. Ik zie niet zo vaak waterkers dus nu ik het wel zag dacht ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk heb twee soorten kruiden die het niet lekker doen bij mij in de tuin: basilicum en dille. De basilicum wordt gelijk opgegeten door iets en kan ik eigenlijk[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten: 250 g bloemkool 250 g paprika (rood, geel, groen) azijn rozemarijn laurier olijfolie zout 250 g gemengde sla 12 taggiasca-olijven. Bereiding:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteravond maakte ik deze heerlijke salade voor 2 personen; ik heb hem lauwwarm gegeten, met linzen uit het kookvocht en de nog warme blokjes zoete aardappel.[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIngrediënten 2 sjalotten 300 ml bietensap (fles 750 ml) 100 ml azijn (+ 1 el extra voor de dressing) 1 el suiker 1 laurierblaadje 2 doosjes kwarteleitjes[...]
Bron: ah.nlIk heb twee soorten kruiden die het niet lekker doen bij mij in de tuin: basilicum en dille. De basilicum wordt gelijk opgegeten door iets en kan ik eigenlijk[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g droge (groene/grauwe) linzen ruim 0,5 stronk andijvie 2 appels (Jonagold) 4 handjes witte pitloze druiven 400 g komijnekaas (aan een[...]
Bron: smulweb.nlLichtroze, geel, diep oranje, felroze: deze salade begon met de fantastisch gekleurde “oerbieten” van de Landwinkel op Nieuw Slagmaat . In[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 10 personen Salade: 4 zoute haringen - 375 gr mager rundvlees - zout - 1 klein laurierblad - 8 peperkorrels - 375 gr gekookte bietjes - 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 5 middelgrote pastinaken - 2 el koolzaadolie (of olijfolie) - 125 g Le Puy-linzen - 1 laurierblad - ½ ui - paar peterseliesteeltjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 10 personen Salade: 4 zoute haringen - 375 gr mager rundvlees - zout - 1 klein laurierblad - 8 peperkorrels - 375 gr gekookte bietjes - 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 375 g ongepelde basmatirijst, goed afgespoeld 1 ui, fijngesneden 1 tl verse gember, geraspt ¼ tl garam[...]
Bron: allrecipes.nlDeze week viste ik een pak kikkererwten uit de voorraadkast met een 'tenminste houdbaar' datum van 30-10-08, dus die moest op. De erwten kunnen volgend jaar[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comKipsalade met ananas en perzik Een beetje vintage is het wel, kipsalade met fruit. Maar deze is echt wel een te gek vette kipsalade met onwijs gave ananas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe klassieke Salade Niçoise heb ik deze keer met extra champignons en aardappels met ansjovis erop gepresenteerd. Gemarineerde champignons Ingrediënten: 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl