Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 30 G PIJNBOOMPITTEN 250 G AARDBEIEN 400 G ANDIJVIE, VOORGESNEDEN 200 G ROSBIEF, IN DUNNE PLAKJES VOOR DE DRESSING: 5 EL NOTENOLIE 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 g korte pasta, bijv. rotelle 450 g broccoliroosjes of broccoli-asperge 300 g rauwe rosbief, bijgesneden 3 dl yoghurt 3 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 g gebraden Ierse rosbief (vleeswaar) 250 g penne 150 g peultjes, afgehaald 3 rijpe tomaten 1 eetlepel witte wijnazijn 4-5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stronken witlof * 1 appel Granny Smit * 1 limoen * 200 gram rosbief aan een stuk * boter om in te bakken * 12 gamba`s 1 teentje knoflook *[...]
Bron: smulweb.nlHet bedenken van salades is langzaam maar zeker een nieuwe hobby geworden. Er komt geen einde aan de variatiemogelijkheden met sla. De rucola blijft toch wel[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa een week Master Chef waarin lever een grote rol speelt heb ook ik mijn zinnen gezet op een maaltijd met lever. Hoewel ik normaliter op zaterdag de gang naar[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 1 blok woknoedels (pak a 248 g) 1 zak waterkers (75 g) 1 limoen 2 theelepels Thaise rode currypasta (potje a 225 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 galiameloen 1 gerookte kipfilet 1 rode ui ½ citroen 125 ml crème fraîche 3 el olijfolie 1 tl mierikswortel (potje 140 g) 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn 1 tl mosterd 150 g oude kaas (in blokjes van 1/2 cm) 1 zak rucola (75 g) ½ bak pitloze[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 g) 1 courgette 2 teentjes knoflook 6 tasty tom trostomaten 1 potje gemarineerde artisjokharten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g roquefort ((blauwaderkaas), verbrokkeld) 2 el mayonaise 2 stronken witlof 2 zakken rucola (sla, a 75 g) 1 bosje radijs 150 g rosbief[...]
Bron: ah.nlIn de weken dat het zo warm was aten we veel salades, ideaal vind ik dat. Ik vul ze dan lekker op zodat het complete maaltijdsalades worden. Dit keer heb ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe zomer is van start gegaan en dat betekent: salades, salades & nog eens salades. Wij zijn er dol op! We houden alleen wel afwisseling en proberen daarom[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDe traditionele huzarensalade met aardappels als basis kennen jullie vast allemaal wel. In veel restaurants wordt bij de lunch nog zo'n bolletje salade als[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen SALADE: 350 gram gesneden rosbief zak Rucola Melange Parmezaanse kaas Bakje cherrytomaatjes Komkommer DRESSING: 3 el. Balsamico azijn 2 tl.[...]
Bron: smulweb.nl