Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 2 el olijfolie 2 rode uien (in halve ringen) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 potje salsasaus mild (300 g) 1 blik kikkererwten (400 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 5 250 gr pastaschelpjes 500 gr gepocheerde kipfilet, in stukjes 60 gr selderie, in stukjes 160 gr pitloze witte druiven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 eetlepels magere yoghurt 1 1/2 eetlepel limoensap 1 1/2 eetlepel mangochutney 1 eetlepel rijstazijn 1 theelepel honing 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Kip + marinade 2 kipfilets 1 eetl olijfolie 1 eetl citroensap 1 eetl honing 1 eetl gemalen komijn/djintan 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 kipfilet olijfolie 1/2 ui, in dunne reepjes 1 paprika, in dunne reepjes fajitakruiden (of komijn, peper en zout) halve krop[...]
Bron: allrecipes.nlMijn streven: in 10 weken naar een gezonder gewicht De komende tien weken laat ik mijn glaasje(s) wijn staan, ik snoep niet én ik eet zo verantwoord mogelijk.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij een BBQ mag al eens iets anders dan de klassiekers zoals koude aardappelen, geraspte wortelen, sla, komkommerschijfjes, ... Dit gerecht bijvoorbeeld, een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beVoor de foodblogswap van deze maand werd ik gekoppeld aan Katrin van Katrins favoriete recepten . Ik kende haar blog al want doordat ze al een paar keer iets[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 50 g hazelnoten 2 el sesamzaad 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 800 g snijbonen 40 g selderij 145 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g trostomaten ½ groene paprika 2 bosuien 8 g verse dille (zakje à 15 g) 5 takjes peterselie 3 el olijfolie 1 el rodewijnazijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 stokbrood 8 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerriepoeder 300 g kipfilet (in reepjes) 2 el[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl