Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 3 personen 300 gram rode bieten, 400 gram gekookte aardappelen, 15 zwarte olijven, 1 rode ui, 1 blikje tonijn. Dressing: 2 theelepels mosterd, 1,5[...]
Bron: smulweb.nlOp een zomerse dag gaat een pastasalade er altijd wel in. Ik maak de salade als ik tijd heb een paar uur van tevoren en zet hem dan in de koelkast, zo kunnen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen *300 gr. pasta naar keuze(b.v.schelpjes)*200 gr. tonijn uit blik(of zalm)* 1/2 komkommer in blokjes *3 tomaten in blokjes *1 flinke ui[...]
Bron: smulweb.nl- pasta (ik gebruik fusilli tri colore maar kan met alle soorten pasta) - pijnboompitjes - rucola - tonijn (uit blik) - wortels - uien - basilicum - knoflook[...]
Bron: smulweb.nl- pasta (ik gebruik fusilli tri colore maar kan met alle soorten pasta) - pijnboompitjes - rucola - tonijn (uit blik) - wortels - uien - basilicum - knoflook[...]
Bron: smulweb.nlDeze yeşil mercimek salatası (groene linzensalade met groene kruiden) at ik voor het eerst tijdens een picknick met vrienden in Turkije. Ik had mijn vriendin[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHeerlijk voor op een mooie zomerse dag als lunch of voor bij de BBQ of mee tijdens een gezellige picknick. 1 visbouillonblokje 300 gram pasta 2 blikjes tonijn[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlSoms heb ik zin in een simpele avondmaaltijd (of een iets uitgebreidere gezonde lunch). Een maaltijdsalade is altijd een goede optie. Zelf gruwel ik van koude[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 750 g vastkokende aardappelen 150 g tuinerwten 1 winterpeen 1 stengel bleekselderij 4 el Amsterdamse augurken en uitjes (pot 580 g, Kesbeke)[...]
Bron: ah.nlAlhoewel pastasalade van oorsprong natuurlijk geen Turks gerecht is, is het de laatste jaren zeker onder de jongere generaties wel een heel populair recept[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDe bonenplantjes staan klaar om de volle grond in te gaan. Ik heb een selectie van oude rassen in een aantal bekertjes opgekweekt, wit en bruin door elkaar. Nu[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet peper- en zoutstel kocht ik bij Kitchen and More De puntpaprika is het smakelijke zoete zusje van de gewone paprika. Je kunt deze paprika rauw eten maar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl