Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Een buitengewoon verrassende lofsalade. Ingrediënten voor 4 pers. 2 stronkjes witlof Zoete-aardappelchips gekocht of zelfgemaakt 0.5 theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 bosje waterkers 2 stronkjes witlof, in de lengte in dunne reepjes gesneden 1 klein sjalotje, dun gesneden 1 granaatappel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel vers citroensap 100 gr geroosterde en gezouten pistachenoten, gepeld 100 gr granaatappelpitten 200 gr veldsla 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 100 g pecannoten, in stukken gebroken * 1 el balsamicoazijn * 2 el olijfolie * zout en peper, naar smaak * 250 g slabladeren met pepersmaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr fijne bulgur 1 kleine komkommer 2 flinke tomaten 2 bossen peterselie (nog liever 3) 2 citroenen 6 el olijfolie zout 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 100 g pecannoten, in stukken gebroken * 1 el balsamicoazijn * 2 el olijfolie * zout en peper, naar smaak * 250 g slabladeren met pepersmaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr fijne bulgur 1 kleine komkommer 2 flinke tomaten 2 bossen peterselie (nog liever 3) 2 citroenen 6 el olijfolie zout 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 20 hele amandelen in het vlies - 6 grote medjooldadels (140 g ) - 75 rucola - 120 g lichtgezouten Turkse schapenkaas (of buffelmozarella) -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIn tegenstelling tot huishoudens waar geloof ik alleen bij barbecues een salade op tafel komt, staat er bij ons zeker twee keer in de week een salade op het[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVanavond vertelde Robert Kranenborg in DWDD dat 2014 het jaar van de Peruaanse keuken wordt. We zullen het zien eind van het jaar. 2013 was het jaar van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGranaatappelpitjes geven een heerlijke frisse en lichtzoete tint aan je salade. Samen met de citroenzest, geitenyoghurt en mascarpone een fijne tegenhanger[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk loop behoorlijk achter de feiten aan. Nee, een trendzetter kun je mij niet noemen. Ik heb namelijk nu pas, sinds een week een kookboek van Ottolenghi. Nou[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlSoms denk ik dat ik het beste een kipcurryblog had kunnen beginnen of nog beter, een blog voor " de maaltijdsalade". Daar staan er inmiddels zóveel van op dit[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlWij waren nooit zo van de couscous, maar door de knapperige bloemkool en de pistachenootjes wordt deze salade uit de Boodschappen toch echt heel lekker. Wat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl