Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 2 personen 4 stronkjes witlof 2 rode uien 2 gele paprika`s 1 blik ananas in stukjes feta in blokjes zwarte pitloze olijven 4 tomaten in plakjes voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 dikke, magere lendenbiefstuk, circa 350 g, zonder vet grofgemalen zwarte peper ¼ tl gedroogde Provençaalse kruiden, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bosje peterselie, blaadjes losgemaakt 1 eetl. kappertjes, uitgelekt 1 eetl. mosterd 1 eetl. witte wijnazijn 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 dik stuk kogelbiefstuk van 350 g, bijgesneden 1 theel. zout en peper ½ theel. gedroogde Provençaalse kruiden 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 kogelbiefstukken zout en versgemalen peper 4 el olijfolie 8 roseval aardappelen 250 g kastanjechampignons, in stukken 100 g shii-take, in[...]
Bron: smulweb.nlGoogelen op het uit 1924 stammende gerecht, 'caesar salad' levert veel leesplezier op. Vooral de commentaren op het recept van ene Marco op tastyweb.nl zijn[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 400 g pasta (strikjes of penne) 400 g kipfilet, in blokjes of reepjes 2 eetl. olijfolie 75 g rucola 1/2 bakje kerstomaten, gehalveerd 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kropsla 1 rode ui (in halve ringen) 1 hartkomkommer (in plakjes) ½ bieslook ((a 25 g), fijngesneden) 1 bakje platte peterselie ((20[...]
Bron: ah.nlSperziebonen over? Maak een lekkere salade. Sperziebonen, mosterd, citroensap &olijfolie. Lekker met een hardgekookt eitje. Simpel uit te breiden met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDragon is net zo'n kruid als koriander: men houdt er van of vindt het vies. Het heeft een licht anijsachtige smaak. In Frankrijk kocht ik een jaar geleden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de weken dat het zo warm was aten we veel salades, ideaal vind ik dat. Ik vul ze dan lekker op zodat het complete maaltijdsalades worden. Dit keer heb ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDragon is net zo'n kruid als koriander: men houdt er van of vindt het vies. Het heeft een licht anijsachtige smaak. In Frankrijk kocht ik een jaar geleden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen =4 Duitse biefstukken, =50 gr.boter,=1/2 pot schijven augurk,= 3 el mayonaise, =1 el creme fraiche, =1 tl mosterd,=citroensap, =1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =4 Duitse biefstukken, =50 gr.boter,=1/2 pot schijven augurk,= 3 el mayonaise, =1 el creme fraiche, =1 tl mosterd,=citroensap, =1 kg[...]
Bron: smulweb.nl