Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten: - geitenkaas - een paar plakjes bacon - gedroogde abrikozen, liefst Turkse - rucola - veldsla - witte wijnazijn - olijfolie extra vergine -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 300 gr. pasta (bv. fusilli) - 175 gr. salade (bv. rucola melange) - potje (180 gr.) zongedroogde tomaten in olijfolie - bakje pijnboompitten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. pasta (bv. fusilli) - 175 gr. salade (bv. rucola melange) - potje (180 gr.) zongedroogde tomaten in olijfolie - bakje pijnboompitten -[...]
Bron: smulweb.nlWat een plaatje! Een heerlijk frisse groene zomerse maaltijd salade. Wanneer het zo warm is buiten heb ik weinig zin in warm eten en soms heb ik gewoon[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 2 nectarines 150 g zachte geitenkaas (met honing (Bettinne blanc)) 100 g bacon 1 zakje rucolasla-melange (75 g) 3 eetlepels dressing yogomix[...]
Bron: ah.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Dien de salade gelijk op voordat ie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Roep iedereen aan tafel en dien de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEven iets simpels tussendoor. Er wordt hier deze dagen volop gekookt en getest, maar het moet ook allemaal nog worden opgeschreven. En dat op een dag waarop de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet aspergeseizoen in Nederland is maar kort. Traditioneel worden asperges geoogst vanaf de tweede donderdag van april tot en met 24 juni. Het bewaren van[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 g reepjes bakbacon of mager spek 2 sneetjes witbrood 1-2 eetl. olijfolie 2 eetl. olijfolie 2 theel. balsamicoazijn 240 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels honing 2 eetlepels mosterd (ik gebruik Zaanse mosterd met pitjes) knoflookolie chilisaus 1 grote zak rucola 2[...]
Bron: allrecipes.nl