Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 flinterdunne plakjes Parmaham, circa 50 g in totaal, zonder vet 12 grote rauwe steurgarnalen, circa 400 g, gepeld maar met de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 geraspte schil en sap van 1 kleine sinaasappel 1 tl grove mosterd 1½ el olijfolie, extra vergine 1 teentje knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 gr gemengde sla 200 gr boerenkool, in dunne reepjes gesneden (geen harde stelen) 70 gr parmaham, in stukjes 2 appels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote galia meloen 175 gr Parma of Serranoham, dungesneden Voor de Salsa: 225 gr aardbeien 1 el poedersuiker 2 el zonnebloemolie 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de salade: 2 zakjes veldsla 400 gram geitenkaas 140 gram parmaham 2 appels (zoet of zuur) 1 bakje walnoten Voor de dressing: Tijm[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - ½ cantaloupemeloen - 1 zak rucola (75 g) - 150 g rauwe ham, bv Parmaham - 2 bolletjes buffelmozzarella - 4 el crema di balsamico classica[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 1 grote meloen, Cantaloupe, Galia of Charentais 175 gr parma of serranoham, dungesneden VOOR DE SALSA 225 gr aardbeien 1 el poedersuiker 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 blauwe druiven 1 theel scherpe mosterd 1 theel honing 1 eetl vers citroensap 2 eetl milde olijfolie zout en versgemalen peper 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl[wow deze blogpost stond gewoon nog neit gepubliceerd! Van vorige week zaterdag :D] Ooooohmennnnhallo! Jeetje wat at ik lekker vandaag. Uberhaupt; jeetje wat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHello there! Hier ben ik weer met een veel mooier maaltje, dan mijn vorige gele blogpost . Ik vertelde in een eerdere blog al dat ik zondag enigzins brak was[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Oef, al een paar daagjes heb ik niet geblogd, omdat ik twee dagen niet thuis at! Ik was voor een congres bij m'n ouders in Assen en at dus zondag[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd op de perslunch n.a.v. de 50ste verjaardag van het kwaliteitslabel, de hertogelijke kroon, van Parmaham. Ik vertoefde er als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be* Ingrediënten (4 personen) 1 bol buffelmozzarella 1 handje walnoten 1 zak rucola 2 nectarines 4 pakken parmaham 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nl