Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
voor 2 personen 250 gram penne of andere stevige pastasoort plm. 300 gram groene asperges 1/2 dl groentebouillon (van blokje) 4 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g zuurkool 2 Uien 2 teentjes knoflook 1 theelepel milde paprikapoeder 2 theelepels gedroogde majoraan 1 1/2 theelepel suiker 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen runderlappen 125 gr magere gerookte spekblokjes 1 gele paprika 1 rode paprika 3 uien 4 teentjes knoflook 1 klein Spaans[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 125 g kleine zilveruitjes (ongeschild) 125 g gedroogde mungbonen, een nacht geweekt, uitgelekt en afgespoeld 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, in dunne ringetjes gesneden 1 grote courgette, in blokjes gesneden 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo middelgrote witte asperges 1 theelepel suiker zout 200 gr plakjes gerookte ham ½ bosje peterselie, of een handvol kervel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1/2 ui, gesnipperd 2 eetlepels curry paste (mild, bijvoorbeeld van patak) zout naar smaak 1 koolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 500 gram shoarma vlees * 2 paprika`s ( kies maar twee kleuren ) * 1 flinke ui * 250 gram champignons * 2 eetlepels sesamzaad * 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht eet ik al sinds de jaren ’80. Geïntroduceerd door jeugdvriendin Colette. Haar moeder bivakkeerde ooit, in een ver verleden, een tijdje in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen * 500 gram shoarma vlees * 2 paprika`s ( kies maar twee kleuren ) * 1 flinke ui * 250 gram champignons * 2 eetlepels sesamzaad * 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlSoms heb ik van die dagen dat ik niet echt van te voren bedenk wat ik ga eten. Vandaag was weer eens zo'n dag. Ik wist redelijk goed welke groenten ik in huis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlThis classic Provencal oven dish is called a tian , named after the earthenware pot which is used to give the dish its distinct flavour. But you can also use[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com