vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Voorgerechten zonder linzen hamburger

Gevonden 53 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Mosterd-vissoep

Ingrediënten 50 g roodbaarsfilet 2 sjalotjes 1 eetlepel boter 3 eetlepels Dijon mosterd (pot a 215 g) 1 blik vissoep room (400 ml) 4 eetlepels crème[...]

Bron: ah.nl
De lekkerste mosterdsoep

voor 8 personen 2 aardappelen in blokjes, 2 uien in ringen, 2 knoflooktenen uit de knijper, 3 eetl.Dijon mosterd, boter,2 liter kipbouillon van blokjes, tijm,[...]

Bron: smulweb.nl
Bruschetta met tonijnavocadotartaar

voor 8 personen · 200 g verse tonijn · 1 lente-uitje · 1/2 avocado · 100 g cocktailtomaten · 1/2 onbehandelde limoen[...]

Bron: smulweb.nl
Scandinavische spinaziesoep met zalm en[...]

voor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Scandinavische spinaziesoep met zalm en[...]

voor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Barbecue, Vispakketjes

voor 2 personen 2x 150 gram witte visfilet ( bv. kabeljauw, schelvis, zeewolf) 1 vleestomaat 2 el sundried tomato sauce van Heinz 2 el witte wijn 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Krabkoekjes met pistache-avocado-dipsaus

voor 4 personen 500 gram krab - 2 eieren - 1 kop vers witbroodkruim - 2 eetlepels verse koriander - 1 lente-ui - 4 eetlepels zoete chilisaus - sap en rasp van[...]

Bron: smulweb.nl
Supermakkelijke broccolisoep

Ingrediënten Porties : 4 500 gr. broccoli ruim 1 liter water 2 blokjes groentenbouillon 1 ui, gesnipperd 3 eetl. bloem 1 tl. basilicum 1 laurierblaadje 1[...]

Bron: allrecipes.nl
De lekkerste mosterdsoep

voor 8 personen 2 aardappelen in blokjes, 2 uien in ringen, 2 knoflooktenen uit de knijper, 3 eetl.Dijon mosterd, boter,2 liter kipbouillon van blokjes, tijm,[...]

Bron: smulweb.nl
Eenvoudige kreeftensoep

Ingrediënten Porties : 4 250 ml kippenbouillon 2 middelgrote plakjes ui 2 el boter 2 el bloem 475 ml melk 1/2 tl zout 450g kreeft, gekookt en het vlees[...]

Bron: allrecipes.nl
Spaanse tomaten-groentesoep

voor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]

Bron: smulweb.nl
Vissoep met rouille

voor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]

Bron: smulweb.nl
Courgettesoep Met Zalm

voor 2 personen 1 grote courgette 1 kleine ui 1/2 liter melk zout, versgemalen peper 30 gram boter 100 gram zalmfilet 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Vissoep

voor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Carpaccio van rosbief

voor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl
Vispakketjes met Provencaalse saus

voor 4 personen 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1.5 dl droge witte wijn 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen-krabkoekjes

Ingrediënten 2 sneetjes oud witbrood 1 bakje roze garnalen (125 g) 1 blikje extra fancy crab (121 g) 1 ei (M) ½ zakje verse peterselie (à 30 g) 1[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy