Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
voor 3 personen 185 gr.zoute vis. 60 gr.amandelen,4 chili`s,snee witbrood zonder korst,eetl.rode wijnazijn,8-10 hazelnoten,4 knoflooktenen,5 eetl.olijfolie,8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 185 gr.zoute vis. 60 gr.amandelen,4 chili`s,snee witbrood zonder korst,eetl.rode wijnazijn,8-10 hazelnoten,4 knoflooktenen,5 eetl.olijfolie,8[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 150 gr kerstomaatjes 450 gr prei 400 gr visfilet (bijv. kabeljauw of zalm) 1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 300g Kabeljauw, gedroogd en in stukken of flink wat zout 2 Eieren 4a5 el Olijfolie Knoflook, 3 tenen Handje koriander (liefst vers) Paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blikje tonijn op water (netto 150 gram) 1 blikje zeevruchten cocktail (verschillende soorten vis) 1 blikje sardines 4 eieren 2 uitjes 3[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlVan mijn ouders kreeg ik een potje Deventer stadsmosterd en, ach wat attent, er zat een receptje bij. Voor mosterdsoep natuurlijk. En mosterdsoep, dát lust ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 blikje tonijn op water (netto 150 gram) 1 blikje zeevruchten cocktail (verschillende soorten vis) 1 blikje sardines 4 eieren 2 uitjes 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLaatst kreeg ik een recept door van kaassoep. Ik had het weleens gegeten in een restaurant maar nog nooit gemaakt. Ik ben het meteen gaan proberen en sinds die[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlNiet alleen ik maar ook mijn moeder en mijn zusje zijn gek op gerookte zalm. Een paar jaar geleden aten we met z'n drieen en ik zou voor het eten zorgen. Op[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 g pandanrijst 1 stengel sereh (citroengras) 3 bosuitjes 150 g oesterzwammen 2 Shanghai paksoi (of 1 struik tah tsai) 500 ml[...]
Bron: ah.nlEen populaire salade ten huize Donna Caramella. De ene dag grillen we een kip, en de volgende dag maken we met de restjes deze super salade: nog croutons[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be