Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 256 recepten
Ingrediënten Porties : 4 25 g boter 2 preien, in ringetjes 400 g zoete aardappelen (bataten), geschild, in dunne schijfjes ½ theel. gemalen komijn 9 dl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 eieren 6 plakjes bacon 250 gr champignons 2 sjalotjes 1 el olijfolie 1 el boter 1 tl bloem 125 ml kippenbouillon 2 tl citroensap 1 el[...]
Bron: smulweb.nlDit is een prachtige oranje en vegetarische soep, zacht van smaak, met een kleine bite door de gember. Wat je over houdt kan je prima invriezen. Wortelsoep met[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram witlof garnalen of rivierkreeftjes 1 sjalotje, gesnipperd 1 prei, in ringen vadouvan 1 liter kippenbouillon boter 1 eigeel room bieslook[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg groene asperges, bijgesneden 1 eetl. plantaardige olie 5 g boter 2 preien, alleen het wit, in ringetjes, goed afgespoeld ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 80 g jonge bladsla 3 trostomaten 125 g mini-mozzarellabolletjes (zakje) 50 g parmaham 4 el olijfolie 1½ el citroensap 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlSoep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1200 gr verse spinazie, zonder stelen 4 preien, in ringen 50 gr boter 2 Granny Smith appels, geschild en in stukjes 1 liter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -30 g boter -2 tenen knoflook (uit de knijper) -30 g bloem -1/2 l warme vleesbouillon -zout, peper -sap 1/2 citroen -1/4 l witte wijn -1/8 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl