Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g nieuwe aardappels, geschrapt 350 g sperziebonen, gehalveerd 1 rode of gele paprika, zaad verwijderd en in dunne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Ingrediënten 3 struikjes witlof 50 gram ongekookte (groene) pasta 4 ansjovisfilets ½ eetl. kappertjes ½ eetl. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nl1 rode peper - 3 teentjes knoflook - 250 gram groene olijven zonder pit - 2 theelepels cognac of sherry - wat citroensap - 10 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 potje zwarte olijven zonder pit ca. 160 gr. 1 potje kappertjes netto 96 gr. 4 ansjovisfilets blikje 1 blikje tonijn in olie netto ca. 200[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 3 struikjes witlof 50 gram ongekookte (groene) pasta 4 ansjovisfilets ½ eetl. kappertjes ½ eetl. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g zwarte olijven zonder pit (of pesto-olijven) 100 g peppadews (zoete pikante pepertjes, vleeswarenafdeling) 4 gedroogde tomaten[...]
Bron: ah.nlOriental Soep Een feestelijk vissoep is dit wel... Het lijkt een hoop werk maar dat valt reuze mee De meeste ingredienten zijn te koop in de supermarkt Kijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOp zoek naar inspiratie voor de nieuwe oogst rode bieten kwam ik uit bij een oude getrouwe. Het groenteboek van Jane Grigson is nu al meer dan dertig jaar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKlassieke Niçoise Ok, een open deur, maar een Klassieke Salade Niçoise moet je doen denken aan Nice, aan de de Côte d'Azur en de Provence. Aan de zon, de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]
Bron: smulweb.nl250gr. pitloze zwarte olijven of pesto olijven, 100 gr. peppadews (zoete pikante pepertjes), 4 gedroogde tomaten fijngesneden, 2 ansjovisfilets, 6-8 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Italiaans brood naar keuze 3 ansjovisfilets melk 150 ontpitte zwarte olijven 2 teentjes knoflook 2 eetlepels kappertjes schil van 1 citroen 80[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetl. kappertjes afgespoeld, 200 gr. zwarte olijven zonder pit, 4 ansjovisfilets uit blik in reepjes, 2 tenen knoflook gehakt, 1/2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl