Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 117 recepten
voor 4 personen Vinaigrette: 2 el rodewijnazijn 2 el olijfolie 240 g kipfilet, in reepjes 1 el olijfolie 250 g penne, bereid volgens de aanwijzingen op de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr orzo pasta 1/4 rode ui, fijngesneden 140 gr spinazie, gewassen en fijngesneden 120 gr feta, verkruimeld 60 ml olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 plakjes gerookt spek, fijngehakt 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/4 theelepel vers geraspte nootmuskaat 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 10 grote sla bladeren, in reepjes gesneden 2 tomaten, in blokjes gesneden 1/2 komkommer, in blokjes gesneden 30 gr radijs, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika 1 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 1 teentje knoflook, geperst 900 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g penne of andere pasta 1 rode paprika, overlangs doorgesneden en zaad verwijderd 100 g bresaola, in dunne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g nieuwe aardappels, geschrapt 350 g sperziebonen, gehalveerd 1 rode of gele paprika, zaad verwijderd en in dunne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g rigatoni 1 grote rode paprika, zaadlijst verwijderd en gehalveerd 125 g tomaten, in partjes gesneden 1 aubergine,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 el olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 uien, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gesneden 5 wortels, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 400 gram pennen 400 gram salami 300 gram spekjes gebakken Rucola 2 rode uien Lente uitjes Kerstomaten Yogonaise
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150-200 g sobanoedels (dit zijn Japanse boekweitnoedels, kun je deze niet krijgen dan gebruik gewoon andere noedels); 1-2 el rode currypasta;[...]
Bron: smulweb.nlEerder deze week schreef ik in mijn blog “Valentijnsdag” over mijn nieuwste culinaire obsessie (http://evaverwondert.blogspot.com/): Het kookboek[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk heb een nieuw recept voor tomatensoep. Er is op zich niets bijzonders aan, hoor - het is echt een basisrecept - maar het was zo lekker zoet en geurig dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 3 personen 75 gram geraspte Parmezaanse kaas 250 gram rundergehakt 3 eetl. Olijfolie 100 gram magere gerookte spekblokjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kippen bouten (boven en onder bout), 250gr champignons, 1 rode paprika, uitje, 1,5 liter water, 150g schelpjes pasta (of een ander restje[...]
Bron: smulweb.nlHet is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comVerse tomaten, knoflook, bleekselderij, rode paprikas, kruiden wat je lekker vindt. Hulpmiddelen Blender/Pan/meloenschepje/ lege potjes Voorbereiding Maak[...]
Bron: smulweb.nl