Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Salie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWe gingen naar het pompoenfestival bij De pompoenwinkel op Noord-Beveland om de verschillende soorten pompoenen en kalebassen eens te bekijken. Natuurlijk was[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGisteren maakte ik een ovenschotel met de roosjes van 2 broccolistruikjes. De stengels heb ik bewaard want die zijn ook eetbaar. Je kan daar nog een lekker[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had de oogst van onze erwtjes al even uitgesteld. Ik wilde op het gemak kunnen genieten van de verse zoete erwten. Een aantal peulen zijn al weg omdat verse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDragon is net zo'n kruid als koriander: men houdt er van of vindt het vies. Het heeft een licht anijsachtige smaak. In Frankrijk kocht ik een jaar geleden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHoe bereid je het beste gans ? Pak een ruime pan en doe hier de gans in. Vul de pan met veel water en druk de gans met een steen onder water. Kook de gans[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHoe bereid je het beste gans ? Pak een ruime pan en doe hier de gans in. Vul de pan met veel water en druk de gans met een steen onder water. Kook de gans[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVijgen zijn voor mijn gevoel heel exotisch. Ik vind het dan ook bijzonder om in de Hollandse achtertuin een vijgenstruik met vijgen te hebben. Vorig jaar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSoms zit het geheim van een superlekkere soep in de verse ingrediënten. Degene die soep van verse tomaten heeft gegeten, weet waar ik het over heb.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen groentesoep met "vergeten groente" zoals wortelpeterselie en knolraap (ook wel: hollandse raap/meiraap). Een soep waarbij je kunt voorstellen dat het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij zijn hier erg verwend met een aantal bijzonder goede en bevlogen slagers in de buurt. Alleen ons rundvlees komt uit een Hereford-rundvleespakket. Voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen paar maanden geleden heb ik mij bij Pinterest aangesloten. Je kunt via Pinterest heel veel inspirerende weetjes vanuit internetsite's opslaan in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij zijn hier erg verwend met een aantal bijzonder goede en bevlogen slagers in de buurt. Alleen ons rundvlees komt uit een Hereford-rundvleespakket. Voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl