Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ingrediënten ½ pot semi-zongedroogde tomaten (op olie (a 320 ml)) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g), uitgelekt) 3 el olijfolie 1 teentje[...]
Bron: ah.nl1 teentje knoflook 50 gr. groene olijven zonder pit 1 ansjovisfilet 2 el. olijfolie 1/2 tl. Italiaanse keukenkruiden zout, peper. Hulpmiddelen Keukenmachine[...]
Bron: smulweb.nlPureer 100 gr. olijven met: 4 ansjovisfilets (blikje) 2 el. kappertjes 1 el. citroensap enkele blaadjes basilicum 1 el. mayonaise. Bereidingswijze Klop door[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: ( 1 á 2 personen) 4 tomaten 150 gram gekookte spercieboontjes 1/2 komkommer 1/2 paprika 1 ui 1 teentje knoflook 2 hardgekookte eieren 1 blikje[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlEen niçoise salade werd oorspronkelijk in Zuid-Frankrijk voor vissers die terugkeerden van zee gemaakt. Een smakelijke en gezonde salade, maar ook voedzaam en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nl“Oh, maar dat is helemaal geen simpele salade,” zei mijn schoonmoeder toen de schotel op tafel kwam. Maar dat had ik ook niet gezegd, alleen dat we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOoit waren we in Bulgarije op vakantie. We vierden vakantie in een heel erg toeristisch oord, met heel veel toeristische restaurantjes die alleen maar slappe[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOngetwijfeld, 's werelds meest favoriete salade is vaak een maaltijd op zich, maar het is leuk om een Caesar salade als bijgerecht te serveren met een[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDit keer een klassieker, de salade Niçoise. Ik heb het hele internet afgestruind en nog wat kookboeken geraadpleegd voor het originele recept, helaas niet[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZonnig nieuws op deze zomerse dag! Mijn moeder belde vanmorgen met het mooie nieuws dat mijn vader vandaag naar huis mocht uit het ziekenhuis! Een lichtpunt![...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl2 personen Ingrediënten: 2 rode paprika’s 2 gele paprika’s 10 romaatjes 10 groene asperges 5 artisjokkenharten ½ blikje ansjovis handje[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlFoto Wikipedia O, de tapenade van Monsieur Paul, 'onze' slager in Marseille... De zon schijnt erin, bij wijze van spreken, je proeft de olijven uiteraard, de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten ½ kleine courgette ½ kleine aubergine 1 vleestomaat 4 eetlepels olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 1 blikje ansjovisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sneetjes stokbrood 8 ansjovisfilets ((op olie), uitgelekt) 175 g port salut ((kaas), in 8 plakjes) 1 rode peper ((chilipeper), in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tomaten 2 ansjovisfilets (blikje a 48 g) 1 theelepel kappertjes 8 zwarte olijven (zonder pit) 1 scholfilet (200 g, of tilapiafilet) 15 g[...]
Bron: ah.nlGisteren had John niet de kippendijen voor bij de bloemkool, maar een halve kip uit de vriezer gehaald, dus veranderde ons menu. Ik had nog venkel en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl