Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
voor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Gambas knoflook Sterke tomatenbouillon Bieslook Zeezout Chorizo Sjalot Babyvenkel Hulpmiddelen Kappa van Texturas Voorbereiding Gambas in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stronken witlof * 1 appel Granny Smit * 1 limoen * 200 gram rosbief aan een stuk * boter om in te bakken * 12 gamba`s 1 teentje knoflook *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 1 of 2 zakjes gemengde luxe sla van de supermarkt 8 perzikken vers of uit blik in lange reepjes[...]
Bron: smulweb.nl"Save the best for last". Dat moet het motto van chef Gallin geweest zijn voor het schooljaar 2012-2013. Want dit slaatje was ècht het allerlekkerste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten 3 vellen filodeeg 100 gr gamba's (gekookt en gepeld) 50 gr boter 75 gr fetakaas 125 gr cherrytomaatjes 1/4 komkommer 2 eetelepels zwarte olijven[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlHet KNMI en RIVM hebben een hitteplan opgesteld in verband met de tropische temperaturen de komende dagen... en ik ook! Waan je in Zuid Frankrijk met deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje cherrytomaten (250 g) 1 bakje gekookte gamba's (200 g) 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook 1 zakje gemengde eikenbladsla met[...]
Bron: ah.nlGarnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVerschillende soorten sla,5 grote gamba`s per persoon,olijfolie, witte wijnazijn, zout, bloem, gembersiroop, honing, peper, zout, 1/2 l room Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gamba′s, garnalen, osshaas, bosuitjes, sla, olijfolie, frambozenazijn, zout peper knoflook mosterd 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s`- 1 aardappel - 100 gr spinazie - bos basilicum - schil van 1 courgette - 10 hazelnoten - 1 teen knoflook - 1 dl olijfolie( goede[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 pakje filodeeg * olijfolie * 12 gamba′s * 150 g sugarsnaps * 1 teentje knoflook * verse peterselie * 100 gr gedroogde tomaten (op[...]
Bron: smulweb.nl