Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
Kookwedstrijd Vorig jaar rond december was er op Irene kookt een leuke kookwedstrijd. Een aantal recepten zijn op de blog terecht gekomen. Bijv. de preitaart[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk heb nog chinese kool over van de babi ketjap met chinese kool en rijst die ik gisteren heb klaargemaakt en daarom maak ik dit keer een salade met chinese[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlPompoen is zo'n veelzijdige groente, de hele herfst en winter door verkrijgbaar en ook nog goedkoop, dat ik bijna altijd wel zo'n oranje bol in huis heb. Ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlQuinoa is echt een product dat je in huis moet hebben! Ten eerste zit het boordevol goede eigenschappen (lees dit hier terug) en daarnaast is het super[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlSushi is de laatste jaren helemaal hot & hip! Je hoort het zo ontzettend vaak dat mensen lekker uit eten gaan om sushi te eten. Sushi zelf maken is niet zo[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten voor 4-6 personen: 2 el olijfolie + extra voor besprenkelen 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlQuinoa. Je leest het overal. Quinoa is hot. Hotter dan ooit. De hype wekt mijn belangstelling. Het moet dan wel lekker zijn. Of niet? Ik weet het niet, want ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlKool alleen iets voor de winter? Ho. Wacht. Luister. Ik vraag me af of je dan ooit jonge rode kool hebt geproefd. Want juist zomerkool is zo mals en fris in[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBen je ook zo gek op kerrie? Een heerlijk kerriesausje bij de rijst of over de bloemkool? Probeer dan ook eens deze overheerlijke kerriesoep. Elke keer weer[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlOp deze mooie eerste paasdag wil ik weer eens aandacht besteden aan mijn blog. Een tijdje geleden maakte ik deze salade van geroosterde zoete aardappel met[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet was vis, vis en nog eens vis dat deze week op de bordjes lag in huize Eetplezier. Eerst aten we krrrrrrrokante lekkerbekjes. Met droge witte rijst, gewokte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 500 g wortels, in dunne schijfjes 1 eetl. rijst 2½ dl kippenbouillon 1 theel. suiker ½ theel. cayennepeper zout 2½ dl magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 750 ml kippenbouillon 1 eetlepel kerriepoeder 1/4 theelepel zwarte peper 1/2 theelepel zout 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten : Thaise salade van Jamie Oliver of rijst 500 gram zalmfilet 1 dl zoete chilisaus 1/2 deciliter sesamolie 1/4 deciliter olijfolie 1 geplet teentje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlOoit geprobeerd om snel een bord soep een beetje leuk op de foto te zetten? Ik wel, 2 uur geleden nog, en de foto's waren niet om aan te zien....... De soep[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com300 gram champignons klein gesneden, 1 ui gesnipperd, 1 stengel bleekselderij fijn gesneden, 2 tenen knoflook fijn gehakt, handje verse peterselie, olie, tijm,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlHet is vandaag koud en zonnig. Zin in iets pittig en in de lijn te blijven???? Wij hebben een paar weken geleden 10 kilo's wortels gekocht en die zijn nog niet[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nl