Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 g boter 1 el extra vergine olijfolie 500 g grote uien, in dunne schijfjes gesneden 1 tl fijne suiker 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlZoals beloofd vandaag het recept van de pittige paprika-broccolisoep. In het kader van het bonuskoken ben ik best een beetje trots op dit gerecht. Want, naast[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 200 g broccoli 3 el olijfolie 300 g winterpeen (in blokjes) 1 prei (in ringen) 250 g sperziebonen (gebroken) 2 liter groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 sneetjes bruinbrood (ontkorst) 1 sjalot (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 200 g winterpeen (in blokjes) 2 stengels bleekselderij[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g broccoli 1 liter kippenbouillon (1 liter van 2 tabletten) 30 g boter 30 g bloem 125 ml crème fraîche light (bekertje) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) 1 zakje broccoliroosjes (300 g) 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 1 bakje witte kaasblokjes[...]
Bron: ah.nlSpruitjes? Jawel, spruitjes! Daarmee maak je een salade die qua smaak doet denken aan koolsalade, maar die spruitjes zijn zo frivool en springerig dun, dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren maakte ik een ovenschotel met de roosjes van 2 broccolistruikjes. De stengels heb ik bewaard want die zijn ook eetbaar. Je kan daar nog een lekker[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipschnitzel, wie houdt daar nu niet van? En nog belangrijker, vooral voor ouders van jonge kids, welk kind houdt nou niet van kipschnitzel?? Je zegt gewoon[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlZit ik op mijn eigen blog te zoeken hoe ik de broccolisoep ook al weer zo lekker maakte, staat het er helemaal niet op! Dat moet direct worden recht gezet![...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe zijn hier erg dol op de klassieke aardappelgratin . Met gruyère of een andere stevige bergkaas. Het probleem was alleen altijd dat ik die gratin vooral voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stronk broccoli 1 prei, alleen het wit, in ringetjes gesneden 1 sjalot, in blokjes gesneden 1 teen knoflook, fijngehakt 1 cm gember,[...]
Bron: smulweb.nl